3:4
(2:2, 1:1, 0:1)

Opět těžké, tentokrát s dobrým koncem

10.12.2006 / Jiří Man

Po páteční domácí porážce si jihlavský dorost spravil náladu v nedělním utkání své soutěže na ledě nedalekého Havlíčkova Brodu, i když potřebné vítězství se nerodilo vůbec lehce. Domácí hráči favoritovi utkání nedali body zadarmo a v utkání dvakrát vedli. (1:0, 3:2) Ve 39. minutě na sebe vzal odpovědnost Adam Pometlo, když chladnokrevně proměnil nařízené trestné střílení a srovnal na průběžných 3:3. V závěrečné třetině pak vítěznou branku Dukly po asistenci Michaela Polcara vsítil Martin Kuřítko. Jihlavští dorostenci tak z H.Brodu odjížděli spokojeni se dvěma body za vítězství 4:3.
10.12.2006, 1. liga dorostu skupiny C - 20. kolo

HC Rebel Havlíčkův Brod

Pešek - Němec, Drahozal, Křehlík, Semrád, Šíma, Hájek, Kubát, Milfait M., Kadlec, Honda, Ondráček, Varga, Milfait J., Blažek, Szilva, Stloukal
3

HC Dukla Jihlava

Navrátil - Šustr J., Šustr A., Musil, Kolda, Randa, Kvasnička, Staněk, Cirhan - Malec, Pometlo, Dvořák - Polcar, Zeman, Kuřítko - Brabec, Pěška, Brychta - Matějka, Melich
4
Branky a nahrávky: 4. Blažek, 16. Ondráček, 38. Blažek - 5. Polcar (Kolda), 7. Brabec (Musil), 39 Pometlo, 47. Kuřítko (Polcar). Rozhodčí: Staněk, Guth, Zídek. Vyloučení: 7:8. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 120. Střely na branku: 29:34. Průběh utkání:1:0, 1:2, 3:2, 3:4.

Ohlasy trenérů

Dorostenecký hokejový víkend očima trenéra Františka Zemana:
"V pátečním utkání soupeř trestal naše vyloučení, byly to kolikrát zbytečné fauly. N.J. hrál takticky velice dobře, jednoduše. Naši hráči naráželi na dobře zorganizovanou obranu, v koncovce se nedokázali prosadit, branky jsme inkasovali v oslabení.
Dnešní zápas byl opět velice důležitý a těžký i když jsme hráli se sousedním Havlíčkovým Brodem. Spolupráce v našem regionu se nedá srovnávat se severem Moravy. Dnešní vítězství je velice důležité, klukům to dá víc než když soupeře přejedou vysokým rozdílem. Špatné chvilky měl dnes v prvních dvou třetinách golman Petr Navrátil. Je však potřeba říci, že v předchozích 13 utkáních byl tím, kdo tým držel a táhl ho k vítězství. I když je už na hráčích patrná únava tak ve třetí třetině dnes dokázali soupeře zatlačit a utkání rozhodnout.
Za dosavadní výsledky, výkony i přístup bych chtěl hráčům poděkovat. Na cestě do ELD nás však ještě čeká hodně práce".