4:1
(1:0, 2:0, 1:1)

Liberecké šelmy mladší dorost nezkrotil

17.12.2009 / Jakub Mezlík

Mladší dorostenci jihlavské Dukly ve čtvrtek gólově nestačili na Liberec. Na ledě Bílých Tygrů prohráli svěřenci Jiřího Jungwirtha 1:4 a vracejí se bez bodu. Jedinou branku vstřelil Petr Vondráček. Poslední zápas před vánoční přestávkou odehrají v neděli ve 14:45 na Horáckém zimním stadionu proti Kometě Brno.
17.12.2009, Extraliga mladšího dorostu - 20. kolo

Bílí Tygři Liberec

Krejčí - Slaboch, Erlebach, Mrázek, Zedek, Havlín, Hubáček, Arlt - Suska, Gecko, Vantuch, Potocký, Langhammer, Svoboda, Myška, Havlas, Simandl, Procházka, Škoda
4

HC Dukla Jihlava

Krejčík - Pavlas, Čermák, Tobola, Ščerban, Březka, Vítek, Uhlíř - Norek, Lupač, Trávník, Kovářů, Beran, Vondráček, Střecha, Mandát, Renza
1
Branky a nahrávky: 2. Langhammer, 33. Simandl (Erlebach, Arlt), 38. Hubáček (Myška, Suska), 55. Simandl (Procházka) - 41. Vondráček (Pavlas). Rozhodčí: Hanzlík - Podrazil, Daněk. Vyloučení: 6:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 48. Střely na branku: 36:41. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1.

Průběh utkání

„V tomto zápase jsme se konečně zase vrátili k většímu pohybu a nasazení, lepé jsme i kombinovali a především první třetina až na úvod, kdy jsme hned ve druhé minutě po hrubce obránce inkasovali, byla vydařená. Bohužel až na koncovku. Měli jsme vyložených 6 gólovek a nic neproměnili. Druhá třetina již byla vyrovnanější a zde rozhodla naše nedisciplinovanost, inkasovali jsme v oslabení 3 proti 5 a po další nevynucené hrubce ve středním pásmu. Zkraje třetí třetiny jsme snížili na 1:3 a tlačili se do dalších šancí ale soupeř nám opět jednou ujel, zvýšil na 4:1 a bylo rozhodnuto. V tomto utkání jsem ale opět viděl větší chuť po bojovnosti a nasazení, proto se mi to utkání líbilo více než minulá vítězství bez pořádné mezihry," řekl po utkání trenér Jungwirth.