3:5
(1:1, 2:1, 0:3)

Po třech porážkách zvítězili mladší dorostenci v Brodě

18.08.2009 / Wally

Ke svému pátému přípravnému zápasu odcestovali v úterý 18. srpna mladší dorostenci Dukly do Havlíčkova Brodu. Před šesti dny podlehli svěřenci Jiřího Jungwirtha na Horáckém zimním stadionu Rebelům 0:3. Odveta v Kotlině však jihlavským mladíkům vyšla, když se po třetinách 1:1, 1:2 a 3:0 radovali z vítězství 5:3. Třemi góly se prezentoval Tomáš Střecha, po brance přidali Jakub Pavlas a Petr Trávník.
18.08.2009, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 5. kolo

HC Rebel Havlíčkův Brod

3

HC Dukla Jihlava

Krejčík - Ščerban, Szathmáry, Tobola, Březka, Vítek, Uhlíř, Čermák - Štěrba, Mandát, Beran, Lupač, Střecha, Kovářů, Trávník, Pavlas, Kuchyňa
5
Branky Jihlavy: Střecha 3, Pavlas, Trávník.

Průběh utkání

„Odvetu proti Havlíčkovu Brodu jsme začali velmi dobře a soupeře prvních pět minut nepustili z pásma, v tom jsme pokračovali díky výbornému pohybu celou první třetinu, která však místo vedení 3:0 vyzněla 1:1. Také druhou třetinu jsme začali v pohybu a dobře ovšem soupeř potrestal opět dvě naše hrubky v obraně a šel do vedení 3:1, druhá půlka druhé třetiny byla od nás doslova chaotická.

Poslední třetinu jsme se po domluvě v kabině opět srovnali a otočili výsledek naprosto zaslouženě v náš prospěch. Opět musím zdůraznit nedůraz a nemohoucnost před soupeřovou brankou, neboť i přes pět vstřelených gólů jsme jich dalších sedm tutových spálili," řekl po utkání trenér Jungwirth.