6:10
(2:6, 3:3, 1:1)

Mladší dorostenci se dostávají do formy

25.08.2009 / Wally

Zdá se, že mladší dorostenci Dukly našli v přípravě svého oblíbeného soupeře. V prvním vzájemném utkání zvítězili na Horáckém zimním stadionu 8:6, v úterní odvetě v Pardubicích poté 10:6. Třemi góly se na vysokém a zaslouženém vítězství podílel Ondřej Kovářů. Pokud tento gólový apetit vydrží oběma celkům i v sezóně, mají se diváci na co těšit.
25.08.2009, Přípravné zápasy mladšího dorostu - 7. kolo

HC Dynamo Pardubice

6

HC Dukla Jihlava

Krejčík - Ščerban, Tobola, Březka, Vítek, Uhlíř, Čermák, Pavlas, Kyncl, Kohout - Štěrba, Mandát, Beran, Lupač, Střecha, Kovářů, Renza, Kuchyňa, Vondráček
10
Branky Jihlavy: Kovářů 3, Mandát, Střecha, Březka, Vítek, Renza, Kuchyňa, Lupač.

Průběh utkání

„Také odveta proti Pardubicím se změnila v přestřelku (první zápas 8:6), a tak jak si stěžujeme během přípravy na koncovku, tak za dva zápasy proti silným Pardubicím jsme nasázeli 18 gólů! Utkání jsme začali výborně s maximálním nasazením a dobrým pohybem a výsledkem byl v 15. minutě stav 6:0 v náš prospěch. Na řadu bohužel přišli opět naše hrubky a v minutě 23. byl stav pouze 6:4! Od druhé třetiny měl ovšem zápas velmi dobré tempo i od soupeře a bylo se na co dívat. V těchto fázích se poznalo, kdo je schopný hrát i pod tlakem a kdo se tomu ještě nedokáže přizpůsobit. Zasloužená výhra a dobrá prověrka v poslední fázi přípravy," řekl po utkání trenér Jungwirth.