7:5
(2:2, 3:2, 2:1)

07.11.2010 / Jaroslav Wollmann

07.11.2010, Žákovská liga 7. tříd - 11. kolo

HC Dukla Jihlava

Vojtěch - Pražák, Mejzlík, Havelka G., Indra, Šlapáček, Vejnar - Čermák, Najman O., Kousal, Oščádal, Váňa, Kaňkovský J., Chylík, Berka
7

HC Rebel Havlíčkův Brod

5
Branky Jihlavy: Kaňkovský J. 2, Čermák 2, Kousal, Pražák, Oščádal. Nejlepší hráč Jihlavy: Ondřej Najman.

Průběh utkání

„Na domácím ledě jsme přivítali tradičního rivala z Havlíčkova Brodu. Nezachytili jsme začátek utkání a prohrávali jsme po laciných gólech 0:2. Nicméně kluci nesložili zbraně, pracovali tak, jak jsme si řekli a výsledkem toho bylo srovnání na 2:2 po první třetině. O přestávce mezi první a druhou třetinou jsme si zdůraznili některé věci, které tam byly a nelíbily se nám. Také jsme si vypíchli věci, které se nám naopak líbily a které nás zdobily.

Kluci ve druhé třetině ukázali, že pochopili, co po nich trenéři chtějí a odskočili na rozdíl dvou gólů na 4:2. Z nepochopitelných důvodů naši dvou beci udělali individuální chyby a soupeři jsme znovu dovolili vyrovnat. Utkání nás pak stálo trošku více sil. Nicméně kluci bojovali do poslední chvíle, ukázali svoji sílu a myslím si, že jsme toto malé derby po právu vyhráli a klukům je potřeba za to poděkovat. My jsme dali dolů Ondru Najmana, protože jsme chtěli trochu posílit sedmou třídu a on ukázal, že byl tím platným hráčem, který na sebe vzal tu zodpovědnost a utkání de facto režíroval k vítězství 7:5," řekl po utkání trenér Zeman.