6:5
(3:0, 2:2, 1:3)

22.12.2010 / Jaroslav Wollmann

22.12.2010, Žákovská liga 7. tříd - 19. kolo

HC Dukla Jihlava

Škarek (50. - 57. Vojtěch) - Vejnar, Kaňkovský K., Mejzlík, Havelka G., Šlapáček - Čermák, Váňa, Kaňkovský J., Oščádal, Kousal, Chylík, Cihlář, Berka, Červinka
6

HC Olomouc

5
Branky Jihlavy: Kousal 2, Havelka, Kaňkovský K., Kaňkovský J., Oščádal. Nejlepší hráči Jihlavy: Jakub Škarek, Pavel Kousal.

Průběh utkání

„Diváci v utkání viděli z obou stran dobrý hokej. Naši hráči předváděli v první třetině velice kvalitní výkon. Ve druhé třetině jsme nepochopitelně zvolnili a dovolili jsme soupeři snížit až na rozdíl jediné branky na 3:2. Potom kluci znovu zabrali a odskočili jsme soupeři na 5:2 po čtyřiceti minutách. O přestávce jsme hráče nabádali ke zlepšení defenzivní práce, ale ve třetí třetině jsme udělali několik zbytečných chyb a dovolili jsme soupeři výsledek zkorigovat. Musím si nasypat „popel na svoji hlavu“, že jsem za stavu 6:2 vyměnil brankáře, poslal jsem chytat Jardu Vojtěcha a tímto rozhodnutím jsme si trochu zkomplikovali život. Jsme rádi, že jsme poslední předvánoční zápas dovedli do vítězného konce a vyhráli jej 6:5," řekl po utkání trenér Zeman.