5:1
(3:0, 2:0, 0:1)

19.10.2011 / Jaroslav Wollmann

19.10.2011 15:00, Liga mladších žáků 2000 (6.třída) - 8. kolo

HC Rebel Havlíčkův Brod

5

HC Dukla Jihlava

Lepeška (31. Krejčí) - Zadina, Trávník, Tušer, Martinů, Komín, Rašín - Musil, Najman, Daňhel, Svoboda, Kardoš, Brož, Štěrba, Koláček, Vaněk
1
Branka Jihlavy: Rašín.

Průběh utkání

„Utkání s rivalem z Havlíčkova Brodu podle mého názoru i podle názoru kolegy rozhodla 1. třetina, kdy jsme de facto z 5 střel dostaly 4 góly, a soupeř ji zaslouženě vyhrál v poměru 4:0. Od 21. minuty si myslím, že jsme naši hru zvedli, bohužel jsme se kýžené branky nedočkali, i když herní projev z naší strany už byl daleko lepší než v první třetině. Ale nedařilo se nám překonat velmi dobře chytajícího gólmana domácích. Od půlky druhé třetiny jsme vystřídali golmany a soupeř nám z první střely dal další gól a odskočil nám na rozdíl 5:0.

Potom naši hráči začali více bruslit. Před třetí třetinou jsme si v kabině některé věci důrazně řekli a hráči pochopili, co musejí plnit. Jsem rád, že jsme byli domácím od poloviny zápasu lepším soupeřem, ale bohužel jsme se gólu dočkali až v posledních minutách zápasu. Nemrzí mě tolik, že jsme prohráli 5:1, neboť jsou to děti a ty se to ještě musí učit. Ale mrzí mě náš herní projev v 1. třetině, který byl z mého pohledu katastrofální, což jsme také hráčům po zápase řekli," řekl po utkání trenér Zeman.