6:4
(1:2, 4:1, 1:1)

Mladší žáci si doma poradili s Chrudimí

10.01.2016 / Jaroslav Wollmann

V neděli přivítali mladší žáci D celek Chrudimi. Po první části vedli hosté 2:1. Domácí družina ve druhé třetině dokázala zabrat a otočit vývoj a skóre utkání na 5:3. Svěřenci Tomáše Dzurika si už vedení pohlídali a nakonec zvítězili 6:4. Za Jihlavu se trefilo šest různých střelců.
10.01.2016, Liga mladších žáků "D" - 17. kolo

HC Dukla Jihlava

Horák (34. Novák) – Jeletz, Doskočil, Růžička, Löffler - Jungwirth, Bakus, Kret – Lagron, Němec, Procházka – D. Buzek, Hrubý, Kazda - Kain
6

HC Chrudim

4
Branky a nahrávky Jihlavy: 12. Hrubý, 25. Lagron, 26. Doskočil (Němec), 34. Bakus, 40. Jungwirth, 49. Löffler. Nejlepší hráči Jihlavy: Matěj Doskočil, Dominik Löffler, Michal Lagron, Eduard Růžička.

Průběh utkání

„Do utkání vstoupila většina kluků dobře, bohužel až na pár jedinců, kteří předvedli nesoustředěný výkon a velice tristní nasazení. To nás stálo dva zbytečné góly v naší síti hned z kraje utkání. Naštěstí to mělo na kluky pozitivní dopad a přidali na otáčkách. Fyzicky zdatným hráčům soupeře stačili bruslařsky a byli jim rovnocenným soupeřem v osobních soubojích. Začali jsme se dostávat do brankových příležitostí a po zásluze otočili skóre na 4:2. Poté přišla pasáž, kde šly hokejové akce stranou a byl to spíše boj na ledě. Ve třetí části jsme soupeře do žádného tlaku či šancí nepouštěli a naopak jsme hráli stále velice aktivně. Po zásluze jsme nakonec vyhráli, nejvíce mě ovšem těší herní projev v posledních třech zápasech, za což zaslouží kluci pochvalu," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.