1:3
(1:1, 0:1, 0:1)

Mladší žáci si vezou z Brodu dva body

29.01.2016 / Jaroslav Wollmann

V pátek 29. ledna cestovali svěřenci Tomáše Dzurika do nedalekého Havlíčkova Brodu. Po první třetině byl stav nerozhodný 1:1, když se za hosty prosadil Michal Lagron. Ve druhé části poslal Duklu v přesilovce do vedení Jáchym Jungwirth. V poslední třetině upravil na konečných 3:1 také v přesilové hře Matěj Doskočil.
29.01.2016, Liga mladších žáků "D" - 19. kolo

BK Havlíčkův Brod

1

HC Dukla Jihlava

J. Novák (32. Horák) – Růžička, Kret, Hrubý, Löffler - Křížek, Bakus, Doskočil – Lagron, Němec, Jáchym Jungwirth – Kain, Procházka, Kazda – D. Buzek
3
Branky a nahrávky Jihlavy: 11. Lagron (Jungwirth), 23. Jungwirth (Procházka), 41. Doskočil (Bakus). Nejlepší hráči Jihlavy: Jáchym Jungwirth, Karel Horák.

Průběh utkání

„V první části se hra odehrávala více v našem obranném pásmu a soupeř měl kotouč častěji ve svém držení. Od druhé části jsme iniciativu přebrali do svých rukou, lépe napadali a přecházeli přímočaře přes střední pásmo, následně se dostavilo také více brankových příležitostí. Krom toho jsme důsledně bránili a do vyložených šancí domácí nepouštěli. Kluci to odmakali až do závěrečné minuty a konečné skóre je zasloužené," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.