5:1
(1:0, 4:0, 0:1)

Mladší žáci si poradili s Pardubicemi

31.01.2016 / Jaroslav Wollmann

V neděli přivítali svěřenci Tomáše Dzurika celek Pardubic. Domácí po první třetině vedli 1:0. O svém vítězství rozhodli mladí hráči Dukly ve druhé třetině, kterou vyhráli 4:0. Hosté v poslední třetině jen stačili upravit skóre na konečných 5:1. Dvě branky zaznamenali Hynek Peš a Andrej Fábry. Jednu branku přidal Matouš Kazda.
31.01.2016, Liga mladších žáků "D" - 20. kolo

HC Dukla Jihlava

Horák (32. J. Novák) – Matějíček, Doskočil, Růžička, Port, Hrubý, Kain - Němec, Bakus, Kret – Fábry, Kudrna, Peš – D. Buzek, Procházka, Lagron - Kazda
5

HC Dynamo Pardubice

1
Branky a nahrávky Jihlavy: 7. Fábry (Port), 25. Peš (Kurdna), 25. Peš (Kudrna, Port), 26. Kazda (Lagron), 28. Fábry (Růžička). Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.

Průběh utkání

„Od úvodu utkání jsme měli herně navrch, bohužel dlouho jsme se trápili v koncovce. Až v půlce klání jsme k dobrému výkonu začali proměňovat šance a během čtyř minut jsme se čtyřikrát trefili do černého. V třetí části jsme paradoxně měli nejvíc vyložených šancí, ovšem skóre jsme již nenavýšili. Celkem jsme pětkrát v zápase trefili tyč, možná to bylo ovšem ku prospěchu a kluky to nutilo celých šedesát minut "tlačit na pilu". Výkonem mě většina hráčů potěšila," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.