8:3
(3:1, 2:1, 3:1)

Mladší žáci si s chutí poradili se Žďárem

21.02.2016 / Jaroslav Wollmann

V neděli přivítali mladší žáci D celek Žďáru nad Sázavou. Po první třetině vedli jihlavští mladíci 3:1, po druhé části byl stav již 5:2. Dukla se nakonec radovala z výhry 8:3. Tři branky a asistenci si na své konto připal Andrej Fábry. Jihlavané jsou tak i nadále na první místě své skupiny.
21.02.2016 10:00, Liga mladších žáků "D" - 23. kolo

HC Dukla Jihlava

Horák (30. J. Novák) – Matějíček, Doskočil, Port, Kret, Hrubý - Chlubna, Němec, Bakus – Fábry, Kudrna, Peš – Lagron, Procházka, Kazda – D. Buzek
8

SKLH Žďár nad Sázavou

3
Branky a nahrávky Jihlavy: 9. Kudrna (Peš), 10. Fábry (Kudrna, Peš), 13. Port (Peš), 27. Matějíček (Chlubna), 28. Kret (Fábry), 42. Němec (Kudrna), 55. Fábry, 59. Fábry (Peš, Lagron). Nejlepší hráči Jihlavy: Andrej Fábry, Václav Kudrna, Hynek Peš, Vojtěch Port, Martin Matějíček, Karel Horák.

Průběh utkání

„Z dnešního zápasu mám smíšené pocity, jelikož výkony hráčů byli diametrálně rozlišné. Někteří zahráli pod svoje možnosti a oproti minulým utkáním jim chyběl zápal a nasazení. Hosté disponovali výrazně starším družstvem než my a dobře bruslili. Tím pádem hráči, kteří nehýřili přílišným pohybem, velice často a lacině přicházeli o spousty puků. Ovšem několik jedinců mě výkonem naopak velice potěšilo! Tito hráči výrazně vyčnívali a předváděli pohledný hokej, založený na výborném pohybu jak s pukem, tak bez něj. Výhra byla zasloužená, nicméně doufám, že v dalších zápasech se na obrazu naší hry podepíše více hráčů, než-li jedna pětice," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.