1:5
(1:2, 0:2, 0:1)

19.08.2004 / Doudy

19.08.2004, Přípravné zápasy juniorů - 6. kolo

HC Dukla Jihlava

Řehoř (40. Kotlík) - Rajnoha, Dvořák, Dršata, Bradáč, Šerý, Kvasnička, Kochánek, Kružík - Hrbatý Jan, Vlk, Hřeben - Rezek, Štraus, Volf - Krča, Vach, Skála - Hrbatý Filip, Cína, Cirhan
1

HC Dynamo Pardubice

5
Branka Dukly: Štraus

Průběh utkání

Nástup hostů do hry se jihlavským nepovedl zachytit. Již ve 4. minutě se dostali pardubičtí do přečíslení, Ludvík našel přesně hůl Havrdy a ten otevřel skóre dnešního utkání, 0:1. Hned na začátku 6. minuty namazal domácí Rajnoha forčekujícímu Starému, který nezaváhal a Řehoř lovil kotouč ze sítě v krátké době podruhé, 0:2. I nadále pokračovala hra pod taktovkou Pardubic, jejich hegemonii se domácím povedlo vážnějí narušit až minutu před koncem úvodní dvacetiminutovky, kdy se dostal do brejku Štraus a zakončil jej přesnou střelou mezi Růžičkovy betony, 1:2.

Střelecky vstoupili Pardubice i do následující třetiny. Šula našel od zadního hrazení před branku najíždějícího Starého, který se podíval a umístil svou střelu do horní části Řehořovy branky, 1:3. Další tlak hostů se dařilo domácím eliminovat především zásluhou Řehoře, na konci 34. minuty se však dostal do úniku Procházka a své sólo zakončil přesně pod padajícím jihlavským brankařem, 1:4.

I do třetice se hostům povedlo prosadit se hned zkraje třetiny. Střídající Kotlík za bolestivě nastřeleného Řehoře se v bráně nestačil ani rozkoukat, Procházka našel před brankou nepokrytého Ludvíka a ten přesnou střelou k pravé tyči uzavřel účet zápasu na 1:5. I přes mírnou převahu hostů v závěrečné části hry se ani jedno z mužstev branky nedočkalo a siréna tak ukončila další neúspěšné představení jihlavských juniorů.