Maskot JD baví oslavence na jejich narozeninách. Chcete ho také? Napište nám

09.06.2018 / Tomáš Lysý

Ačkoliv sezona skončila již dávno, maskot Dukly ježek JD se nezastaví ani během letní přestávky. Aktuálně stihl již tři narozeninové párty a také si pořádně zaskotačil první červnovou sobotu na jihlavském Dni dětí - video zde. Veselá postavička dukláckého maskota nezkazí žádnou legraci, JD je milý, hravý a rád splní jakékoliv přání. Proto by neměl chybět ani na oslavě Vaší nebo Vašeho dítěte. Jak si ježka objednat? Je to jednoduché - více čtěte zde.

Maskot JD na narozeninových oslavách

Účast maskota na narozeninových párty sice dala Dukly do nabídky teprve nedávno, JD ale již stihl obveselit trojici dětí. Jako první měl tu čest fanoušek Vojta, jenž měl z ježka obrovskou radost. Na konci května zavítal maskot na narozeninovou oslavu dvou malých Duklaček – Karolíny a Daniely, která se konala v jízdárně v Plandrech. A jak se sluší a patří, přímo na Den dětí stihl další dětskou párty, když fanouškovi Maxíkovi udělal radost přímo v zábavním centru Robinson. I když musel dávat hodně velký pozor, aby si svíčkami na dortu nepopálil čumáček 😊

Jestli chcete JD také na narozeninové párty, stačí napsat na e-mail deti@hcdukla.cz a my Vás budeme obratem kontaktovat pro dohodnutí podrobností.

Kompletní foto zde.

Kompletní foto zde.

Kompletní foto zde.

Maskot JD na vysoké škole polytechnické

Že by se dal ježek JD na vysokoškolské studium? To ne, ale na akademickou půdu zavítal, jelikož se byl podívat na premiérovém ročníku projektu Rozjezdy VŠPJ. Vysoká škola polytechnická Jihlava v něm dává příležitost mladým studentům rozjet své nadějné podnikatelské plány. Více informací o projektu najdete zde.