Hráči Dukly během pauzy: Focení, kácení stromů, motorka, projekce domů či stavění posedu

03.11.2020 / Tomáš Lysý

Ačkoliv to vypadá, že hokejové soutěže se snad opět brzy rozjedou a ještě dříve budou moct hráči znovu trénovat na ledě, přinášíme Vám druhou část ohlédnutí, co jihlavští hokejisté dělali během přerušení soutěže. A i zde najdeme několik zajímavých činností! Jmenovitě: 3D projekce domů, kácení stromů, zazimování zahrady, stavění posedu v lese, motorkaření nebo focení v přírodě! K tomu samozřejmě přidejme i udržování se v kondici, tréninky, hraní her… Jaká činnost ke komu patří? To se dozvíte v následujících řádcích a obrázcích.

Jan Brož

Jihlavský brankář trávil volný čas na chatě za Velkým Meziříčím, kde je příroda prakticky za dveřmi. A to je něco pro „Brožíka“, který je vášnivým (a dobrým) fotografem. Chodil tak fotit se svojí partnerkou a čtyřnohou fenkou, jenž mu také často asistovala při tréninku. Páreček a psí parťák si občas vyrazili jen tak na procházku k nedaleké řece a pak trávili společný čas znovu v chatě.

Foto: Archiv Jana Brože

Vítězslav Brož

Šikovný útočník, který nastupuje hlavně za juniorský tým Dukly, si z mnohem starších a zkušenějších hráčů v Chance Lize na ledě nic nedělá. Vzít tak pilu a pokácet strom pro něj není vůbec žádný problém. Brožík pracoval, kde bylo potřeba a všude ho doprovázel jeho věrný hafan. Nezapomínal ale ani na tréninkový plán od kouče juniorů Štěpána Moravce nebo se pilně připravoval na maturitu.

Foto: Archiv Vítězslava Brože

Patrik Čermák

Také „Čermi“ je sice kategorií junior, ale za A-tým už si zapsal zápasy i kanadské body. Odchovanec jihlavského hokeje se během přerušené soutěže pilně připravoval a vystřelil na hokejovou branku stovky a tisíce puků, což se mu v další části sezony jistě bude hodit! A když se potřeboval od současné doby odreagovat, vzal na sebe motorkářský „vohoz“ a jel provětrat svojí „mašinu“.

Foto: Archiv Patrika Čermáka

Jiří Fronk

Druhý nejproduktivnější hráč loňského kádru Dukly a letošní lídr produktivity A-týmu trávil volný čas s Peterem Lichancem, který se mu stal parťákem při oblíbené hře Call of Duty. Jirkovi to jde nejen s hokejkou a pukem, ale jak se redakci hcdukla.cz podařilo vypátrat, Fronky válel i s joystickem v ruce!

Foto: Archiv Jiřího Fronka

Tomáš Harkabus

Herní série Call of Duty je prostě herním fenoménem, podobně jako FIFA nebo NHL. Vždyť první vydání mělo nedávno sedmnáctileté výročí (29.10.2003). Žánr CoD je oblíbený u mnoha sportovců, stejně jako u Tomáše Harkabuse. A protože během karantény toho moc dělat nešlo, Harky hrál s Dráhou (Matěj Zadražil) a Krenžou (Daniel Krenželok) – samozřejmě v jednom týmu, aby se zachoval týmový duch!

Foto: Archiv Tomáše Harkabuse

Kryštof Hrala

Jihlavský útočník hrál dva roky ve Švédsku a nabral tak spoustu zkušeností. Nejen hokejových, ale i třeba ze životního stylu a bydlení seveřanů. A to se mu nyní může hodit. Kryštof totiž občas večer sedne k počítači a projektuje domy ve 3D na zakázku! Se svou drahou polovičkou se pustil i do zazimování zahrady a samozřejmě se snažil uchovat si kondici, aby byl připraven, jak se půjde na led.

Foto: Archiv Kryštofa Hraly

Tomáš Chlubna

Který sportovní a hokejový fanoušek by neznal oblíbený simulátor nejrychlejší kolektivní hry světa NHL. K této hře si občas sedne i útočník Dukly Tomáš Chlubna. A kdo ví, třeba za pár let bude i on na přebalu hry NHL. Co takhle NHL 2030, Chlupe? Talentem hodně obdařený forvard ale ví, že k tomu vede ještě hodně dlouhá cesta. Proto nezahálí a poctivě trénuje.

Foto: Archiv Tomáše Chlubny

Peter Lichanec, Michal Poletín

Velkým koníčkem jihlavského útočníka Michala Poletína je myslivost. Proto je naprosto jasné, kam „Polda“ během volného času vyrazil. Vzal si k sobě slovenského parťáka z týmu Petera Lichance a spolu se dali do výroby nového posedu. A jak je vidět, hokejistům to šlo pořádně od ruky a společná práce přinesla zasloužený výsledek

Foto: Archiv Michala Poletína

Josef Skořepa

Pokud čtete web Dukly pravidelně, určitě Vám nemohlo uniknout, že Josef Skořepa je nadšeným tatínkem malé dcerky. V březnu 2020 jí vzal poprvé na led. Ačkoliv kapitán Dukly stejně jako všichni hokejisté již vyhlíží návrat na led, během přerušené soutěže si své dcery užil dosyta. Ba co víc, Pepa a jeho přítelkyně mají módu v malíčku. Dceru oblekli přímo perfektně – růžová čepice, růžová bunda a růžové tkaničky k sobě parádně ladí!

Foto: Archiv Josefa Skořepy