Informace o vstupu na přípravné zápasy mládeže

11.08.2021 / KLUB

Příprava mládežnických kategorií Dukly je v plném proudu a z Telče se domácí zápasy jihlavských mládežníků přesunuly do CZ LOKO Arény v Jihlavě. HC Dukla Jihlava proto připomíná podmínky vstupu na stadion, které se řídí nařízením Ministerstva zdravotnictví ČR a aktuálními hygienickými opatřeními – viz. zde.
Na malou halu je vstup zakázán úplně z důvodu stavebních úprav a prací.

Pro vstup do vnitřních prostor zimních stadionů platí následující pravidla:

• Negativní RT-PCR test ne starší než 7 dní.
• Negativní Antigen test ne starší než 72 hodin.
• Mezinárodní certifikát prokazující očkování nejméně 14 dní od absolvování druhé dávky očkování.
• Laboratorně potvrzené prodělání onemocnění COVID-19, přičemž od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní.

Při vstupu na přípravné zápasy mládeže je třeba splnění jedné z výše uvedených podmínek ukázat hlavnímu pořadateli, popř. pořadatelské službě.

Zároveň je třeba mít na paměti, že do CZ LOKO Arény se hlavním vstupem přes posuvnou bránu Infocentra nedostanete z důvodu stavebních úprav - více zde. Kvůli stavebním úpravám je vstup na malou halu zcela zakázán.

Nový vchod je z ulice Tolstého po nových schodech za Infocentrem (nejedná se o vchod G do velké haly naproti vysoké škole), které vás vyvedou na dvůr areálu. Odsud bude přístupné jak Infocentrum, tak i vchod do velké haly. Po skončení stavebních úprav, přibližně v měsíci říjnu 2021, se vše uvede do původního stavu. Až do dokončení nové Horácké arény nebude veřejnosti k dispozici podzemní parkování pod Veřejným sportovištěm pro lední sporty.

Nový vchod do CZ LOKO Arény je po schodech z ulice Tolstého za Infocentrem.