Hráči ročníku 2015 absolvovali soustředění

08.09.2022 / Jaroslav Wollmann

Od 2. do 4. září absolvovali hráči Dukly ročníku 2015 soustředění v Doubravě. Záměrem soustředění bylo stmelení kolektivu, rozvinutí týmového ducha, podpoření kreativity a hravosti kluků. První den na programu byly teambuldingové hry zaměřené na spolupráci, komunikaci a týmového ducha. Volný program věnovali kluci především sportovním hrám. Večer byla stezka odvahy, kterou si všichni kluci užili.

Sobotní den začal aktivitami v lese. Na začátku se hrály hry (na schovku, hod šiškou na přesnost, biatlon) a následovalo sbírání hub. Odpoledne měli kluci na programu turnaj ve fotbale, závody v týmech (tahání lana, závod v pytlích, předávání míčů) a kreslení křídou „Jaký bychom chtěli mít zimní stadion“. Následovalo povídání o nastavení týmových pravidel. Na závěr dne bylo na programu opékání buřtů, které bylo ukončeno ohňostrojem.

V neděli ráno byl na programu turnaj ve Stiga hokeji. Následovalo přetahování lanem ve dvojicích. Hrál se fotbal na velké branky zakončený závěrečnými penaltami. Soustředění pokračovalo procházkou v lese a bylo zakončeno oslavou narozenin Filipa Bednáře.

Kluci si soustředění užili a jednotlivé aktivity je bavily. Věříme, že soustředění pomohlo k většímu stmelení kolektivu.