Podpořte naši hokejovou mládež v souboji o hodnotné ceny

18.09.2023 / Jaroslav Wollmann

Podpořte naši hokejovou mládež v souboji o hodnotné ceny, které si pro mladé hokejové talenty připravil Kaufland ze své iniciativy na podporu českého hokeje. V termínu od 13. 9. do 24. 10. stačí nakoupit v prodejnách Kaufland za 300 Kč a spolu s účtenkou si vzít i puk za nákup. Ten následně vhodit do tubusu s názvem našeho klubu. Hlasovat pro nás můžete na prodejnách: Humpolec, Jihlava, Pelhřimov, Velké Meziříčí. Na hodnotné ceny pro naše hokejisty dosáhneme, pokud budeme mezi prvními 3 kluby. Tak pojďme společně zabojovat. Více najdete na kaufland.cz/pukypomahaji.

Pamatujete si Nagano? A Zlatý hattrick? Nebyly to skvělé zážitky? Chtěli byste pomoci českému hokeji zpět ke slávě, jakou pamatujeme z přelomu milénia? My také!

Jsme hrdým partnerem českého hokeje na všech jeho úrovních a víme, že jeho budoucnost začíná u výchovy těch nejmenších sportovců. Proto jsme se nyní rozhodli rozdělit 10 000 000 korun mezi hokejové kluby mládeže napříč republikou. Tu jsme rozdělili do 27 regionů a v každém z nich můžete hlasovat pro své favority.




×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava