5:2
(0:0, 3:1, 2:1)

Dorostenci v dalším přípravném utkání zdolali doma Tábor

15.08.2024

Jihlavští dorostenci pokračují v přípravě ve slušných výkonech. Po 2. místu na turnaji v Plzni změřili doma síly s Táborem. V první třetině sice byli hosté lepší, ale neprosadili se, a od druhé části udávala tempo hry Dukla. Na konci druhé části se prosadil Matvejs Bakalovs a Petr Kubín. Tábor sice rychle snížil, ale poté se do střelecké pohody dostal Martin Kouba. Jihlavský forvard ve 40. minutě zvýšil na 3:1 a na začátku třetí části přidal další dva góly, čímž zkompletoval hattrick. Tábor se již zmohl jen na jedno snížení, Dukla proto vyhrála 5:2.
15.08.2024, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Bican - Zmrhal, Malena, Kopecký, Vlček, Duben, Frantl - Hobza, Lédl, Lukáš - Hrodek, Bakalovs, Kubín - Novák, Havlena, Lexa - Kouba
5

HC Tábor

Neduchal - Mohela, Šťastný, Ryšavý, Lomoz, Domin, Kůstka - Slívko, Fleischman, Kolář - Charvát, Vinš, Botka - Bušta, Nevšímal, Čečetka - Polka, Bolinč
2
Branky a nahrávky: 35. Balakovs (Hrodek, Lukáš), 36. Kubín (Novák), 40. Kouba (Duben, Havlena), 42. Kouba (Zmrhal), 44. Kouba (Lédl, Hobza) - 37. Bolinč (Lomoz, Nevšímal), 43. Čečetka (Charvát). Rozhodčí: Jančí - Mareček. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 38:40. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1, 4:2, 5:2.

Ohlasy trenérů

Marian Morava (HC Dukla Jihlava): Výhra se nerodila lehce. V první třetině nás Tábor vůbec nepustil z pásma. Výborně nás zavíral na mantinelech, beci soupeře výborně klinčovali a nenechávali nám prostor. Byli jsme lehce zatáhnutí, ale na druhou stranu jsme soupeře pustili jen do dvou šancí. Něco jsme si k utkání o přestávce řekli a kluci trošku rozjezdili nohy. Pak už byla v naší hře podpora navzájem v obranném pásmu a kluci si pomohli. Začali jsme navíc přebírat otěže zápasu, od druhé třetiny jsme byli lepším týmem a dali jsme i góly. Ke konci už soupeř neměl co ztratit a v posledních deseti minutách nás zatlačil. Vzadu ještě nejsme úplně zorganizovaní, ale je důležité, že jsme tam v počtu a zápas jsme zvládli relativně v klidu.

×
Dnes v 12:00 | 9. třída
Hradec Králové
HC Dukla Jihlava