Mladší žáci se zúčastnili turnaje v Přerově

02.09.2024 / Jaroslav Wollmann

Na konci prázdnin ve dnech 31. 8. a 1. 9. vyrazili mladší žáci na první turnaj v sezoně do Přerova. Před zápasy s dalšími účastníky tým pouze trénoval a nebylo podle čeho odhadovat, jakého důsledku tým dosáhne. Soupeřem Dukly byly kromě domácího Přerova ještě týmy Vsetína, Vítkovic, Třince a Hradce Králové.

Sobotní výsledky Dukly

Dukla – Hradec Králové 7:8
Dukla – Vsetín 3:6
Dukla – Přerov 3:5

Společným jmenovatelem těchto tří zápasů bylo neustálé dotahování náskoku soupeře, kdy o vítězství soupeřů rozhodlo spíše štěstí než rozdíl ve výkonosti. Další den trenéři očekávali zlepšení výkonu, ale bohužel to dopadlo jinak.

Nedělní výsledky Dukly

Dukla – Vítkovice 1:9
Dukla – Třinec 1:11

Nedělní zápasy plně ukázaly, že pokud družstvo nehraje jako jeden tým, pokud hokeji chybí nahrávky a bojovnost, tak není možné dosáhnout úspěchu. Tým hrál hluboko pod své schopnosti, které ukázal v předchozí sezoně v rámci turnajů. Také byl cennou zkouškou, která ukázala, na co je potřeba se dále zaměřit. Tým čeká v sezoně minimálně dalších 50 zápasů a děti budou mít spoustu příležitostí ukázat, na co opravdu mají. A je potřeba připomenout, že ročník 2014 přechází z minihokeje na hru na celé hřiště, a to chce trpělivost a čas.

Mezi střelce se zapsali: Moravec 5x, Kukolj 5x, Melenovská 2x, Horký 2x, Paštyka.

Sestava Dukly Jihlava

Kalina, Novák – Báťa, Berger, Eder, Götz, Hons, Horký, Kukolj, Melenovská, Moravec, Paštyka, Pokorný, Prášek, Vondrák, M. Wohlhöfner, W. Wohlhöfner

Trenéři: Daniel Dvořák, Josef Eder.




×
Dnes v 17:00 | Junioři
HC ZUBR Přerov
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Dorost
HC Dynamo Pardubice
HC Dukla Jihlava