Společnost Auto Vysočina s.r.o. pokračuje v partnerství s Duklou Jihlava

20.09.2024 / Klub

Jihlavská společnost Auto Vysočina s.r.o., stabilní prodejce vozů Volkswagen a nově i vozů KIA bude i nadále podporovat klub HC Dukla Jihlava jako jeden z největších sponzorů. Smlouvu stvrdili svými podpisy před několika dny šéfové obou společností – jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban a jednatel firmy Auto Vysočina Oldřich Bakus.

Oldřich Bakus je znám fanouškům Dukly velice dobře, byl totiž vynikajícím útočníkem a dlouholetým kapitánem Dukly Jihlava. Dal tak znovu jasně najevo, pro jaké barvy i po skončení aktivní hráčské kariéry bije jeho srdce. Oldřich Bakus je totiž i členem výboru spolku DUKLA Jihlava – mládež, z.s. a pomáhá oddílu zajistit dobré zázemí a podmínky. „Dukla Jihlava je pro mě samozřejmě srdeční záležitost. Dlouho jsem v ní hrál, dělal jsem kapitána. Jsem rád, že můžeme Dukle nějakým způsobem pomoct. Odehrává se to ve více rovinách – ať je to finanční podpora nebo rozšíření vozového parku pro klub,“ řekl Oldřich Bakus a pokračoval: „Jsme rádi, že jako Auto Vysočina můžeme podpořit hokejový klub Dukla Jihlava, který má dlouholetou tradici a je jedním z nejvýznamnějších sportovních klubů na Vysočině.“

Spokojenost s pokračováním partnerství vyjádřil i jednatel Dukly Bedřich Ščerban: „Auto Vysočina se rovná Olda Bakus a to je náš bývalý hráč, vynikající hráč, legenda. Od začátku jednání o nové smlouvě bylo cítit, že Olda má Duklu rád. Po fúzi s Autocentrem BUPI vznikl nový silný subjekt, jenž bude partnerem klubu v příštích třech letech. Na spolupráci se těším a věřím, že bude ku prospěchu obou subjektů.Jsem hrdý, že můžeme nadále spolupracovat s tak dobře se rozvíjející zdravou společností z Jihlavy s dlouholetou tradicí. Auto Vysočina je naším druhým největším partnerem. Věřím, že spolupráce s Auto Vysočina napomáhá budovat image Dukly Jihlava a ukazuje, že stojíme na pevných základech. Díky Auto Vysočina budu mít možnost jezdit v zapůjčeném elektromobilu VW ID, v němž se snoubí nejmodernější technologie s elegantním a reprezentativním vzhledem.“

Na webovou prezentaci firmy se můžete podívat na stránkách www.autovysocina.cz jenž má svou pobočku pro vozy Volkswagen na začátku Jihlavy směrem na pelhřimovskou výpadovku na adrese Žižkova 109a, Jihlava a pro vozy KIA (bývalá firma Auto BUPI s.r.o.) na Rantířovské ulici 497 a také ve středních Čechách v Lokti – Brzoticích 45, u sjezdu z dálnice D1, exit 66 ve směru na Prahu.

Auto Vysočina

Společnost Auto Vysočina, s.r.o. působí na trhu již od roku 1999 a za dobu své existence vybudovala solidní zázemí pro poskytování komplexní péče svým klientům i jejich vozům. Vedle prodeje a servisu osobních a užitkových vozů Volkswagen a KIA nabízíme širokou paletu služeb a produktů. Naši zaměstnanci využívají moderního technického zázemí a vysokých technických znalostí, aby vyšli vstříc požadavkům našich zákazníků a zaručili tak jejich stoprocentní spokojenost.

Aktivity z poslední doby

V roce 2024 firma zakoupila do svého portfolia zavedenou firmu Auto BUPI s.r.o., zabývající se prodejem a servisem vozů KIA, která působila velice úspěšně na českém trhu již od roku 1995. „V tuto chvíli nabízíme modely značek VW, VW užitkové vozy a KIA. Všem našim zákazníkům jsme schopni nabídnout prvotřídní a profesionální služby jak při prodeji nových a ojetých aut, tak při následném servisu. U nás v autosalonu jsou vždy vítáni,“ vypočítává jednatel Bakus.

V roce 2024 firma Auto Vysočina rozšířila svou činnost servis vozů značky Škoda. Vznikl tak nový autorizovaný servis českých vozů v Jihlavě. „Naše portfolio zahrnuje autorizovaný servis Škoda, prodej ojetých vozidel Das Welt Auto a pronájem vozidel na operativní leasing přes Auto Vysočina Leasing kde jsme cenou i službami bezkonkurenční,“ doplnil Oldřich Bakus.

Provozovna v Lokti bude navíc servisovat vozy Volkswagen, čímž se působnost firmy posune více směrem do Čech.

Před dokončením je stavba nové budovy lakovny a karosárny na Rantířovské ulici vedle supermarketu Terno. Součástí budovy bude i kavárna. „Díky naší nové lakovně a karosárně jsme v tuto chvíli schopni obsloužit mnohem větší okruh zákazníků za použití nejmodernějších technologií a za velmi příznivé ceny,“ vysvětlil jednatel firmy Auto Vysočina.

Navýšení počtu vozů na operativní leasing. Do konce roku by mělo na „operák“ jezdit až dvě stovky vozů do stáří tří let pod hlavičkou firmy Auto Vysočina. To vše nově pod názvem Auto Vysočina leasing.

Proběhlo rozšíření prodeje ojetých vozů Das Welt Auto, čímž se navýšilo portfolio ojetých vozů.




×
Dnes v 17:00 | Junioři
HC ZUBR Přerov
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Dorost
HC Dynamo Pardubice
HC Dukla Jihlava