Auto Vysočina bude partnerem zápasu Dukla – Zlín

23.09.2024 / KLUB

Také druhé pelhřimovské utkání v nové sezoně, ve kterém Dukla vyzve Zlín, má speciálního partnera. Je jím dlouhodobý podporovatel jihlavského hokeje, firma Auto Vysočina, která před několika dny podepsala s Duklou novou sponzorskou smlouvu a nadále klub podporuje jako jeden z největších partnerů - psali jsme zde.
Během zápasu budou hostesky rozdávat reklamní předměty (náramky, klíčenky, balónky atd.) a proběhne také tipovací soutěž pro diváky o automobil na víkend zdarma.
Tímto děkujeme nejen společnosti Auto Vysočina za podporu jihlavského hokeje a speciální partnerství zápasů, ale také všem ostatním sponzorům Dukly!

Auto Vysočina

Společnost Auto Vysočina, s.r.o. působí na trhu již od roku 1999 a za dobu své existence vybudovala solidní zázemí pro poskytování komplexní péče svým klientům i jejich vozům. Vedle prodeje a servisu osobních a užitkových vozů Volkswagen a KIA nabízíme širokou paletu služeb a produktů. Naši zaměstnanci využívají moderního technického zázemí a vysokých technických znalostí, aby vyšli vstříc požadavkům našich zákazníků a zaručili tak jejich stoprocentní spokojenost.

Aktivity z poslední doby

V roce 2024 firma zakoupila do svého portfolia zavedenou firmu Auto BUPI s.r.o., zabývající se prodejem a servisem vozů KIA, která působila velice úspěšně na českém trhu již od roku 1995. „V tuto chvíli nabízíme modely značek VW, VW užitkové vozy a KIA. Všem našim zákazníkům jsme schopni nabídnout prvotřídní a profesionální služby jak při prodeji nových a ojetých aut, tak při následném servisu. U nás v autosalonu jsou vždy vítáni,“ vypočítává jednatel společnosti a bývalý dlouholetý kapitán Dukly Oldřich Bakus.

V roce 2024 firma Auto Vysočina rozšířila svou činnost servis vozů značky Škoda. Vznikl tak nový autorizovaný servis českých vozů v Jihlavě. „Naše portfolio zahrnuje autorizovaný servis Škoda, prodej ojetých vozidel Das Welt Auto a pronájem vozidel na operativní leasing přes Auto Vysočina Leasing kde jsme cenou i službami bezkonkurenční,“ doplňuje Oldřich Bakus.

Provozovna v Lokti bude navíc servisovat vozy Volkswagen, čímž se působnost firmy posune více směrem do Čech.

Před dokončením je stavba nové budovy lakovny a karosárny na Rantířovské ulici vedle supermarketu Terno. Součástí budovy bude i kavárna. „Díky naší nové lakovně a karosárně jsme v tuto chvíli schopni obsloužit mnohem větší okruh zákazníků za použití nejmodernějších technologií a za velmi příznivé ceny,“ vysvětluje jednatel firmy Auto Vysočina.

Navýšení počtu vozů na operativní leasing. Do konce roku by mělo na „operák“ jezdit až dvě stovky vozů do stáří tří let pod hlavičkou firmy Auto Vysočina. To vše nově pod názvem Auto Vysočina leasing. Proběhlo také rozšíření prodeje ojetých vozů Das Welt Auto, čímž se navýšilo portfolio ojetých vozů.

Webové stránky: www.autovysocina.cz




×
Dnes v 17:00 | Junioři
HC ZUBR Přerov
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Dorost
HC Dynamo Pardubice
HC Dukla Jihlava