0:1
(0:0, 0:1, 0:0)

Junioři nenašli recept na gólmana Litvínova a prohráli 0:1

11.10.2024

Extraliga juniorů pomalu uzavírá svou první polovinu a jedním z týmů, se kterým Dukla ještě nehrála, byl Litvínov. V oboustranně vyrovnaném zápasu se na branku čekalo do konce druhé třetiny, ve které měli hosté téměř dvouminutovou přesilovku pět na tři a 24 sekund před odchodem do kabin jí využili. Jihlava měla ve třetí třetině velkou střeleckou převahu, ale dotlačit puk za záda gólmana Trejbala se jí nepodařilo a proto prohrála 0:1.
11.10.2024 18:00, DHL Extraliga juniorů - 12. kolo

HC Dukla Jihlava

Frgál - Vildomec, Jeletz, Pražák, Löffler, Černý, Mrtka, Suchánek - Báťa, Kuprijanov (C), Burkov - Váňa (A), Niederhafner, Nosek - Chlubna, Kudrna, Peš (A) - Jáchym Jungwirth, Fiala, Chvátal
0

HC VERVA Litvínov

Trejbal – Vyhlídal, Kubíček (A), Winkelhöfer, Bystřický, Prokeš, Hora (C) – Čech, Topol, L. Stasjuk – Mišanko, Grosskopf, Raichl – Postl, Tůma, Scafari – Pospíšil, J. Peroutka, M. Peroutka
1
Branky a nahrávky: 40. J. Peroutka (Hora, Pospíšil). Rozhodčí: Čunocka, Hort – Zídek, Polák. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:1. Diváci: 88. Střely na branku: 36:28. Průběh utkání: 0:1.

Ohlasy trenérů

Michal Broš (Dukla Jihlava): Naprosto vyrovnaný zápas. Co se týče zone time tam jsme byli lepší, co se týče připravenosti porvat se o body, byl o kousíček lepší soupeř. Přijeli výborně organizovaný, věděli jsme, že nás čeká velmi těžká šichta. Za mě jenom škoda, že do zápasu vstoupil rozhodčí. Byly tam během dvaceti vteřin dva úplně stejný zákroky. Náš hráč dostal loktem do hlavy akorát neupadl a rozhodčí se rozhodl to nepískat. Na soupeře podobný zákrok, soupeř se spíše lekl než že by mu něco bylo a během letu odhodil polovinu svojí výstroje a vypadal, že je mrtvej. Potom když jel kolem naší střídačky, tak se nám skoro vysmíval. Nebylo mu vůbec nic. Akorát získal přesilovku. Poté jsme šli ještě do tří, což nakonec celé utkání rozhodlo. Což si myslím byla kaňka na celém utkání. Nicméně soupeř hrál velmi dobře a tyhle nejmenší detaily rozhodují zápasy.

×
Dnes v 16:30 | Muži
HC Dukla Jihlava
HC Slavia Praha
×
Dnes v 16:00 | Junioři
BK Mladá Boleslav
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:15 | Dorost
HC Tábor
HC Dukla Jihlava