Jedeme do Litvínova vyrovnat sérii a poté vyhrát i druhé utkání, říká před pokračováním čtvrtfinále Roman Mikeš

20.03.2012 / Zdeněk Drla

K druhému a případnému třetímu utkání čtvrtfinálové série play-off NOEN extraligy juniorů cestují v úterý 20. března mladíci jihlavské Dukly do Litvínova. V prvním utkání prohráli na Horáckém zimním stadionu v neděli v poledne 1:3, na severu Čech chtějí proto uspět a rozhodnout sérii ve třetím zápase, který by tak byl na programu hned ve středu 21. března.
Zápas mezi juniorskými týmy Vervy Litvínov a Dukly Jihlava startuje v Litvínově v úterý 20. března v 17:30 hodin a vy je můžete sledovat prostřednictvím tradičního textového onlajnu.

I když v prvním zápase čtvrtfinále play-off NOEN extraligy juniorů jihlavští mladíci neuspeěli, na sever Čech odjíždí s velkým odhodláním. "V Litvínově budeme hrát jako vždy naplno. Už nemáme co ztratit. Jedeme tam vyrovnat sérii v prvním zápase a poté vyhrát i druhé utkání," burcuje před důležitým utkáním útočník Roman Mikeš, autor jediného nedělního jihlavského gólu. "Litvínov si myslel, že to s námi bude mnohem, mnohem jednodušší, ale tady bylo vidět, že se hodně spletl," zhodnotil výkon svého týmu po porážce 1:3 trenér jihlavských juniorů Petr Svoboda. Jihlavští mladíci v neděli předvedli více než sympatický výkon, proto mají v odvetě na čem stavět. "Nemáme co ztratit a věřím, že v Litvínově to v těch dvou zápasech ukážeme a půjdeme dál," uzavírá trenér juniorů Petr Svoboda.

Na ledě to jiskřilo. Při prvním čtvrtfinále play-off mezi jihlavskou a litvínovskou juniorkou byly k vidění pěkné hokejové momenty i drobné šarvátky. Více foto zde. Foto: Josef Plechatý


×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice B
HC Dukla Jihlava