Martin Filip odpověděl na vaše dotazy v offline rozhovoru

15.11.2012 / Zdeněk Drla

ÚtočníkMartin Filip byl prvním zpovídaným hráčem Dukly Jihlava v naše offline rozhovoru v nové sezoně. Během druhé poliviny října se sešlo poměrně dost zajímavých otázek od vás fanoušků. Martin Filip na ně nyní odpověděl. Všechny jeho odpovědi si můžete přečíst v sekci Ptejte se.
"Zdravím všechny pisatele dotazů, čtenáře a fanoušky zároveň… Děkuji za velké množství zajímavých otázek," vzkazuje nejen fanouškům Dukly, kteří vložili svůj dotaz do sekce Ptejte se.

Fanoušky zajímalo vše. Ptali se, jak se Martin Filip dostal do Jihlavy, jaký je jeho vzor, nebo se kterým hokejistou se mu nejlépe hrálo. Také se ptali na jeho největší hokejový úspěch. Jak na tuto otázku čytřicetiletý útočník se šikovnýma rukama a bystrou hlavou odpověděl? "Za svůj největší hokejový úspěch považuji to, že držím pohromadě a můžu hrát hokej, tedy dělat to, co mám rád," reagovala jihlavská čtyřiadvacítka.

A kdy dal svůj první gól? "Tak to vím naprosto přesně. Bylo to na jaře v Brně v Rondu, v mém prvním zápase za muže, akorát nevím, který to byl rok, možná 1987," lovil v paměti zkušený hokejista.

Všechny otázky a odpovědi si můžete přečíst zde.

VETERÁN NEKONČÍ. Martin Filip se v loňské sezoně usadil v krajském přeboru, kdy oblékal dres Vrchlabí a pomalu přemýšlel o konci profesionální kariéry, v lednu přišla před play-off nabídka z Dukly Jihlava. Přijal, přišel, zahrál, patřil k oporám... Na Vysočině pokračuje i v nové sezoně a stále baví fanoušky svými parádičkami.
Foto: Zbyněk Zápotočný