Fans Day 2013: Sezona startuje v pivovaru!

01.09.2013 / Zdeněk Drla

Nová prvoligová sezona už klepe na dveře. Soutěžní ročník 2013/2014, už jednadvacátý v české historii, odstartuje 11. září. Přesně týden před vypuknutím bojů o body do tabulky si užijí fanoušci Dukly Jihlava tradiční Fans Day. Ten letošní se koná ve středu 4. září na nádvoří Pivovarské restaurace ve Vrchlického ulici v Jihlavě. Start je naplánován na 17. hodinu.
Příznivci hokejové Dukly Jihlava se mohou těšit na křest nového dresu, představení nových tváří týmu, autogramiádu hráčů a pořádnou porci kvalitní rockové muziky. Podvečerem bude provázet rocková skupina Vigo. Vstup na Fans Day je zdarma. Hlavním partnerem akce je společnost T-Mobile.

Fanouškům zahraje rocková kapela Vigo

Program středečního oficiálního zahájení další prvoligové sezony Dukly Jihlava je bohatý. Hned po 17. hodině začne pro příchozí hrát jihlavská legendární rocková kapela Vigo, která pro Duklu složila a nahrála zbrusu novou hymnu (rozhovor s kytaristou Ladislavem Křivánkem si můžete přečíst zde).

Představení nových tváří

Jedním z hlavních bodů fanouškovského podvečera bude představení „nových“ tváří v kádru Dukly Jihlava. Těch se v předsezonním období objevilo v jihlavské kabině hned několik a všechny jsou fanouškům Dukly Jihlava dobře známé. Tou úplně nejznámější je bezesporu Viktor Ujčík, který se rozhodl pokračovat v kariéře právě v Jihlavě, odkud před řadou let vyrazil do nejvyšší soutěže a posléze do zahraničí. Chybět nebudou ani další letní posily: gólman Lukáš Sáblík, útočník Michal Důras či lotyšský reprezentační obránce Janis Andersons. Prostor samozřejmě dostanou i mladíci, kteří se do „áčka“ probojovali z mládežnických týmů Dukly Jihlava.

Ještě než dojde k představení kádru, se kterým bude trenérské duo Petr Vlk – František Zeman bojovat o body v nové prvoligové sezoně (pro Duklu již čtrnácté), bude slavnostně pokřtěn zbrusu nový hráčský dres. Ten je oproti minulým sezonám úplně jiný, hlavně co se týče zpracování a použitého materiálu.

Na akci bude představen také nový týmový plakát. Ten bude v okamžiku představení dán do prodeje a fanoušci si tak odnesou pěknou vzpomínku na letošní Fans Day – na autogramiádě si budou moci posbírat podpisy všech hráčů a členů realizačních týmů. Focení na plakát probíhalo minulé pondělí dopoledne, pak už se do práce pustil grafik z Manap Creative Design a díky vstřícnosti a pružnosti jihlavské tiskárny Jiprint je zde možnost během pár dnů nabídnout fanouškům Dukly plakát s aktuálními tvářemi Dukly Jihlava. Na autogramiádě budou k dispozici i podpisové karty hráčů.

Během Fans Day budou připraveny i soutěže pro návštěvníky

Hlavním partnerem akce Fans Day je T-Mobile

Fans Day je významnou událostí pro fanoušky Dukly Jihlava před startem nové prvoligové sezony. Její příprava je náročná a tak je každá pomoc partnerů vítána. Akci letos znovu podpořila společnost T-Mobile, nejvýznamnější hráč na telekomunikačním trhu. „Velmi si opětovné podpory společnosti T-Mobile vážíme. Věřím, že spolupráce bude přínosná pro obě strany,“ uvedl jednatel Dukly Bedřich Ščerban.