Novým partnerem Dukly je společnost Eco Power Energy. Podpisu smlouvy už nic nebrání

13.04.2016 / Zdeněk Drla

Rada města Jihlavy, jako Valná hromada Dukly Jihlava, schválila smlouvu s novým partnerem klubu, společností Eco Power Energy. Firma zabývající se obchodem s energiemi vstupuje do spolupráce s Duklou na úrovni generálního partnera (psali jsme zde a zde).
„Schválením smlouvy valnou hromadou Dukly Jihlava již nic nebrání podpisu smlouvy. Těším se na spolupráci a vítám firmu Eco Power Energy do komunity Dukly Jihlava," uvedl jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Jednání se společností Eco Power Energy probíhala takřka dva roky. Podpisu smlouvy už nic nebrání. Partnerství schválila nedávno valná hromada společnosti a ve čtvrtek 14. dubna i Valná hromada Dukly Jihlava, kterou je Rada města Jihlavy. „Věřím, že spolupráce bude výhodná jak pro nás, tak pro našeho nového, po Pivovaru Ježek dalšího generálního partnera,“ doplnil Bedřich Ščerban.

Navázání spolupráce s Duklou Jihlava kvituje i jednatel společnosti Eco Power Energy Jiří Svoboda: „Stejně jako vedení Dukly Jihlava i my jsme rádi, že dlouhá jednání dospěla k bodu podpisu smlouvy. Jde o spojení tradiční značky a firmy s dlouhou historií (Dukly Jihlava- pozn. aut.) s mladou, progresivní a ambiciozní firmou (Eco Power Energy- pozn. aut.)".

Společnost Eco Power Energy slibuje dlouhodobou podporu Dukle Jihlava i navyšování příspěvku. „Budeme podporovat klub! Chceme aktivně spolupracovat s komunitou Dukly Jihlava. Mimo jiné připravujeme i nový výhodný tarif dodávky elektřiny a plynu pro širokou veřejnost „DUKLÁK“, se kterým budeme působit na celém českém trhu s energiemi," prozradil Jiří Svoboda.

„Naším cílem je rozvoj partnerství, který je spojen se zvyšováním částky na podporu klubu. Věříme, že naše vzájemná spolupráce přinese přidanou hodnotu nejen klubu, ale i celé komunitě fanoušků a partnerů," doplnil jednatel Eco Power Energy Jiří Svoboda.

„Komunita Dukly je velká a my jsme hrdi, že budeme její součástí," dodal Jiří Svoboda.

O společnosti EcoPowerEnergy

CNG

Eco Power Energy je jednou z prvních společností, která v ČR začala budovat a provozovat plnící stanice se CNG, zákazníkům nabízí komplexní řešení, počínající výstavbou stanic CNG, provozováním stanic CNG, zprostředkováním a pořízením aut na CNG pohon až po jejich následný servis za výhodných podmínek. Společnost je schopna nabídnout ekonomické a technologicky efektivní řešení plně respektující potřeby zákazníka. Plnící stanice CNG projektuje, staví a provozuje jak vlastní, tak i pro jiné zákazníky. Pro vlastní plnící stanice, ale i pro cizí plnící stanice zajišťuje i dodávku plynu, takže cena pro odběratele na těchto stanicích je atraktivní. Komfort zákazníků při odběru CNG z plnících stanic zajišťuje také možnost placení klasickou bankovní kartou, nebo bankovní kartou společnosti EcoPowerEnergy se zajímavými variantami věrnostních bonusů.

Elektřina a zemní plyn

V oblasti obchodování s elektrickou energií a zemním plynem nakupuje Eco Power Energy tyto komodity od spolehlivých a vyzkoušených zdrojů jak v ČR, tak i v zahraničí. Nákupy energií probíhají v optimálním čase a cíleně pro jednotlivé zákazníky s přihlédnutím k průběhu jejich odběru, tím společnost dosahuje nižších cen pro jednotlivé zákazníky. Díky zkušenostem a schopnostem dokáže pracovat úsporně v úzkém týmu a cenu energií nezatěžovat dalšími náklady. Pracovní procesy jsou nepřetržitě auditovány na nejvyšší stupeň kvality. Předností je adaptabilita na požadavky zákazníka, což je výhoda oproti dominantním obchodníkům. Základními pilíři filosofie společnosti Eco Power Energy je dlouhodobé partnerství a na míru šité služby a produkty.

Důležitým faktorem ve službách je zajištění všech náležitostí spojených se změnou dodavatele a odborné zastupování vůči regionálním provozovatelům distribučních soustav, včetně spolupráce při řešení změn připojení a rezervování distribučních kapacit. Zákazníci pro dodávku elektrické energie a zemního plynu s většími odběry jsou obsluhováni odborníky na energetiku, kteří stanovují individuální ceny na základě ročního diagramu spotřeby energií. Zákazníci si tak mohou vybrat z celého spektra nabízených produktů, jedno, dvou a třítarifových produktů až po sezonní produkty, které jsou připravené dle individuálního požadavku zákazníka.

Významným segmentem jsou i malí podnikatelé, živnostníci a obyvatelstvo. Těmto zákazníkům Eco Power Energy nabízí energie za atraktivní fixní cenu na dobu určitou nebo výhodnou cenu při smluvním vztahu na dobu neurčitou. Pro tyto zákazníky zajišťuje obsluhu v reálném čase prostřednictvím klientského centra, které je jedním z nejlepších na energetickém trhu.

Při provázání všech služeb a dodávek tj. dodávka CNG, elektrické energie nebo zemního plynu vznikají pro zákazníky Eco Power Energy zajímavá ekonomická řešení jejich energetických potřeb.

Zdroj: www.ecope.cz

Záznam z představení dalšího generálního partnera klubu HC Dukla Jihlava:

Autor: HZStv1.