3:1
(0:0, 1:1, 2:0)

Junioři i v Ústí předvedli dobrý výkon

03.03.2008 / Wally

Třetí zápas během pěti dní odehráli jihlavští junioři na ledě Ústí. Mladíci Dukly si nevedli špatně, ve druhé třetině se dostali gólem Luboše Rosendorfa do vedení, leč radost hostí byla předčasná, útočník Adam Pometlo, který jihlavskému obránci přihrával nebyl napsán v zápise o utkání a gól tak nebyl uznán. Vzápětí však přišel trest v podobě ústecké branky. Tomáši Dzurikovi se do konce prostřední části povedlo vyrovnat. Rozhodnutí nakonec přinesla poslední dvacetiminutovka, ve které se domácí borci prosadili dvakrát, z toho jednou při hře Dukly bez brankáře, a stanovili konečný výsledek zápasu na 3:1.
03.03.2008 13:00, Extraliga juniorů - 49. kolo

HC Slovan Ústí nad Labem

Hiadlovský - Brož, Mizera, Müller, Procházka, Šimon, Zukal - Bacovský, Chládek, Hadbavný, Hanzl, Novák M., Regner, Salač, Slavíček, Svitavský, Šrámek, Vernek
3

HC Dukla Jihlava

Navrátil - Chaloupka, Hájek, Kolda, Pekárek, Posmyk, Rosendorf, Vacek - Brabec, Dvořák, Dzurik, Komůrka, Kotlík, Kuřítko, Man, Novák I., Šaršok
1
Branky a nahrávky: 30. Šimon (Hadbavný), 42. Šrámek (Regner, Müller), 59. Novák M. (Bacovský, Zukal) - 37. Dzurik (Rosendorf, Novák). Rozhodčí: Bolina - Chochola, Frühauf. Vyloučení: 4:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 83. Střely na branku: 36:25. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1.

Průběh utkání

Petr Svoboda (Jihlava): „Myslím si, že jsme podali dobrý výkon. Jen škoda, že jsme naším nedopatřením, kdy jsme zapomněli Adama Pometla, který nahrával na gól, napsat do zápisu přišli o vedoucí branku. Kdyby to klaplo, tak by ten zápas asi vypadal jinak. Po skrumáži před brankou jsme dostali první gól, do konce třetiny jsme však stihli vyrovnat. Po individuální chybě jsme inkasovali druhou branku a závěrečný gól jsme obdrželi při naší hře bez brankáře. Sem však rád, že kluci konečně pochopili co po nich chceme, hráli to, co jsme si řekli a na výsledku to bylo znát."