2:13
(1:1, 0:4, 1:8)

17.09.2011 / Jaroslav Wollmann

17.09.2011, Liga starších žáků 1998 (8.třída) - 1. kolo

VHK ROBE Vsetín

2

HC Dukla Jihlava

Škarek (Brychta) - Pražák, Šlapáček, G. Havelka, Mareš, Šulák - Čermák, Najman, Adam, Kousal, Chylík, Oščádal, Berka, Mejzlík, Slabý
13
Branky Jihlavy: Kousal 2, G. Havelka 2, Najman 2, Adam, Chylík, Čermák, Oščádal, Berka, Mejzlík, Slabý. Nejlepší hráč Jihlavy: Celý tým.

Průběh utkání

„K prvnímu soutěžnímu jsme zajížděli do Vsetína. Bylo to utkání s neznámým soupeřem, se kterým jsme nikdy neabsolvovali žádný turnaj ani žádné přátelské utkání. Kluky jsme připravovali na to, že bude důležité zvládnout dobře vstup do utkání a myslím si, že od samého začátku jsme udávali tempo my. I když se to na skóre první třetiny neprojevilo – skončila 1:1, byl jsem přesvědčený o tom, že se gólově prosadíme. To se potvrdilo a ve druhé i třetí třetině. Pozitivní je, že se na tom podílel celý tým a ne několik jednotlivců. Těší mě ještě jedna věc, že některým našim akcím tleskali i domácí fanoušci, to byla velká odměna pro kluky. Nicméně toto vítězství nechceme přeceňovat, hned po utkání jsme kluky upozornili na některé chyby, kterých se v zápase dopouštěli. Čas do dalšího utkání, které nás bohužel čeká až za 14 dní, využijeme na to, abychom zapracovali na odstranění nedostatků v naší hře," řekl po utkání trenér Zeman.