2:5
(0:2, 0:1, 2:2)

25.10.2012 / Jaroslav Wollmann

25.10.2012, Liga starších žáků 1999-2000 (7.třída) - 6. kolo

HC Lední Medvědi Pelhřimov

2

HC Dukla Jihlava

Lepeška (30. Šťastný) - Adamová, Komín, Mareček, Stybor, Zápotočný - Daňhel, Zadina, Musil - Štěrba, Tušer, Martinů - Matějka, Vaněk, Kolátor
5
Branky a nahrávky Jihlavy: 15. Zadina (Musil), 20. Musil (Mareček), 38. Zadina, 47. Kolátor (Adamová), 56. Tušer. Nejlepší hráči Jihlavy: Nikolas Lepeška, Daniel Zadina, Jakub Komín.

Průběh utkání

„Vyloženě jsme utrpěli vítězství, ale nebyl to výkon, kterého jsou kluci schopni. Nějaké věci jsme si po zápase s hráči k tomu ovšem řekli a doufám, že si promlouvání do duše vezmou k srdci a zejména více využijí svůj volný čas k zdokonalování se. Nejvíce mě mrzí ty důležité "drobnosti", které všem dělají problémy. Počínaje přihrávkou či zpracováním kotouče až po koordinaci pohybu. Tyto věci si ale nezdokonalí za pouhou hodinu tréninku denně nebo sezením u počítače. A ti, co se chtějí hokeji věnovat a zlepšovat se, tak musí tomu obětovat zejména doma více času. Aspoň jsme ale konečně vyhráli, za což jsem rád! Bylo mě už kluků líto, že jsme jak "řezníci" a jdeme od porážky k porážce. A zejména mě potěšil brankář Lepeška, který chytal 1. polovinu utkání a udržel čisté konto, které je odměnou za jeho práci v tréninku a obrovské pokroky, které dělá," řekl po utkání trenér Dzurik.