3:6
(0:2, 2:2, 1:2)

22.12.2012 / Jaroslav Wollmann

22.12.2012, Liga starších žáků 1999-2000 (7.třída) - 14. kolo

HC Ledeč nad Sázavou

3

HC Dukla Jihlava

Lepeška - Martinů, Komín, Zápotočný, Mareček, Koláček - Daňhel, Kardoš, Tušer - Matějka, Vaněk, Musil - Chromý, Novák
6
Branky a nahrávky Jihlavy: 12. Daňhel (Koláček), 19. Vaněk (Zápotočný), 25. Daňhel (Vaněk), 26. Kardoš (Daňhel), 42. Tušer (Vaněk), 42. Kardoš (Daňhel). Nejlepší hráči Jihlavy: Matěj Daňhel, Milan Tušer.

Průběh utkání

„Vstup do utkání jsme měli poměrně povedený a polovinu 1. třetiny jsme byli celkem aktivní a snažili se udávat tempo zápasu. Druhou část této třetiny jsme ovšem mírně polevili a hra se hodně vyrovnala. Ve zbylé části utkání jsme přidali nějaké branky, sebevědomí kluků vzrostlo a ve hře se objevovala spousta dobrých věcí. Soupeř hrozil spíše jen z brejků, hru jsme ale měli pod kontrolou a s výkonem můžeme být vcelku spokojení. Nyní následuje Vánoční pauza, kdy kluci ode mě dostali 12ti denní volno.

Můžou aspoň odfrknout od hokeje, odreagovat se na lyžích či udělat radost babičkám svojí návštěvou. Přeji jim bohatého ježíška, hodně štěstí v Novém roce, ať pracují s maximální nasazením v tréninku a jejich výkony mají dále stoupající tendenci. Stejně tak ve škole mnoho úspěchů a málo poznámek. A zejména ať jsou zdraví! 3. 1. se na ně těším na prvním tréninku, kde je rád všechny zas uvidím. Doufám, že i oni budou kolem sebe rozdávat radost a vřele nám poděkují, že jim ty vanilkové rohlíčky a kačeny pomůžeme vypotit," řekl po utkání trenér Dzurik.