6:1
(1:0, 1:0, 4:1)

05.01.2013 / Jaroslav Wollmann

05.01.2013, Liga starších žáků 1999-2000 (7.třída) - 15. kolo

HC Dukla Jihlava

Lepeška - Zadina, Komín, Trávník, Martinů, Zápotočný, Mareček - Daňhel, Najman, Musil - Štěrba, Kardoš, Tušer - Matějka, Vaněk, Novák - Chromý
6

Lanškroun

1
Branky a nahrávky Jihlavy: 7. Štěrba, 25. Najman (Daňhel, Musil), 44. Najman (Daňhel), 51. Kardoš (Štěrba), 56. Najman, 57. Najman (Musil). Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.

Průběh utkání

„Výborný výkon v 1. třetině, kdy naší hře nechybělo nasazení, kombinace a spousta šancí. Jediná černá kaňka bylo zakončení. V druhé části jsme dále hráli dobře a byla jen otázka času, kdy soupeře definitivně zlomíme. Takže utkání se dohrávalo v poklidu a počet vstřelených branek se zastavil na šesti. Což není málo, nicméně kdyby pro kluky nebylo hlavní lákadlo soupeřovo logo na dresu brankáře, mohl zápas skončit daleko větším rozdílem. V globálu ale za předvedený výkon zaslouží pochvalu celý tým. Zaslouženě jsme vyhráli a zaplať pánbůh za střelecký koncert úhlavního paliče šancí Ády Najmana. Ten naštěstí dva dny před svými 12. narozeninami pochopil, že puk se se snažíme poslat kolem toho nepřítele stojícího v soupeřově brance, neničíme mu výstroj a netrefujeme ho," řekl po utkání trenér Dzurik.