2:4
(1:2, 1:1, 0:1)

Šesťáci v souboji o první místo po boji podlehli Kometě

31.10.2015 / Tomáš Lysý

Před zápasem měla Dukla sedmnáct bodů a její soupeř pouze o dva body více, hrálo se tedy o první místo v tabulce. Jihlava začala dobře, v šestnácté minutě jí poslal do vedení Šimon Báťa, jenže Kometa za sedmnáct vteřin srovnala a ve druhé třetině vstřelila další dva góly. Červenožlutí v závěru téže části snížili, trefil se Hynek Peš, ale víc jim výborně chytající gólman soupeře nepovolil. Brněnští navíc v závěrečné periodě utekli na dva góly a výhru 4:2 si již pohlídali.
31.10.2015 14:30, Liga mladších žáků "C" - 12. kolo

HC Dukla Jihlava

Tesař (36. Sigmund) - Port, Augusta, Vovsík, Hrbek - Báťa, Peš, Bakus, Kudrna, Novák, Kříž, Matějíček, Machovský
2

HC Kometa Brno

Korček - Mareček, Holec, Krásný, Zavřel, Roznos - Daněček, Nesvadba, Kutý, Oliva, Otava, Šalé, Linka, Šrom, Nečas
4
Branky a nahrávky: 16. Báťa (Peš), 40. Peš (Báťa) - 16. Oliva (Holec), 20. Šalé (Šrom, Zavřel), 39. Daněček (Oliva), 51. Šalé (Roznos). Rozhodčí: Čurilla, Zajíc. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 71. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3, 2:4.

Průběh utkání

Nejlepší hráči: Hynek Peš, Šimon Báťa, Matěj Vovsík

Ohlasy trenérů

Martin Pykal (HC Dukla Jihlava): Tak jak jsme se trápili v minulém utkání s koncovkou, tak dnes jsme to zopakovali a v takovém utkání, jako bylo to dnešní, to byl bohužel důvod, proč jsme neuspěli. Na brankové příležitosti jsme určitě vyhráli, střel jsme také měli více než soupeř, ale jejich proměnění a zároveň parádní výkon brankáře soupeře nám dnes nedovolili vyhrát.