2:2
(1:0, 1:0, 0:2)

Mladší žáci ztratili výhru proti Třebíči v samém závěru utkání

17.11.2015 / Tomáš Lysý

Souboj třetí Jihlavy a čtvrté Třebíče přineslo čtrnácté kolo Ligy mladších žáků Jihomoravské skupiny. Dukle se podařilo již v páté minutě jít do vedení, když se trefil Patrik Bakus. Ve druhé třetině navíc navýšil náskok domácích Václav Kudrna. Dlouho to vypadalo, že Jihlava derby zvládne a připíše si do tabulky tři body, jenže v posledních čtyřech minutách vstřelila Třebíč dva góly a oba týmy se nakonec rozešly smírně 2:2.
17.11.2015, Liga mladších žáků "C" - 14. kolo

HC Dukla Jihlava

Sigmund (31. Tesař) - Vovsík, Číhal, Augusta, Hrbek, Port - Jungwirth, Peš, Kudrna, Bakus, Machovský, Novák, Matějíček
2

SK Horácká Slavia Třebíč

Vejmelka (31. - 34. Trvaj) - Šabatka, Bobrovský, Topol, Hrbáček, Outulný - Krotký, Kuba, Svoboda, Horký, Staněk, Jáša
2
Branky a nahrávky: 5. Bakus (Vovsík), 26. Kudrna (Port) - 56. Šabatka, 59. Jaša (Horký). Rozhodčí: Zajíc - Pova. Vyloučení: 1:6. Bez využití. V oslabení: 0:1. Průběh utkání: 2:0, 2:2.

Průběh utkání

Nejlepší hráč: Matěj Vovsík

Ohlasy trenérů

Martin Pykal (HC Dukla Jihlava): Tak jak jsem kluky chválil v minulém utkání, dnes to byl takový "prales", že raději rychle na tento zápas zapomenout. Nemůžeme se vymlouvat na to, že nám chyběli tři hráči, dnešní výkon prostě dobrý nebyl. I tak jsme měli dostatek šancí a několik samostatných nájezdů, bohužel to, jak s nimi hráči naložili, jen potvrdilo dnešní nemohoucnost. Tempo hry se dnes podobalo blížícímu se utkání veteránů, bohužel to bude mít určitě větší nasazení než to, co jsme dnes u některých hráčů viděli my.