7:1
(1:0, 3:1, 3:0)

18.10.2015 / Jaroslav Wollmann

18.10.2015 13:15, Liga starších žáků "B" - 6. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč (30. Falta) - Sapík, Novák, Kratochvíl, Broža, Buzek - Michalčuk, Polodna, Pavelec - Štorek, Melenovský, Pokorný - Bína, Štoll, Sedlák
7

SKLH Žďár nad Sázavou

1
Branky a nahrávky Jihlavy: Kratochvíl, Melenovský (Pokorný), Pokorný (Melenovský), Sapík, Pokorný, Broža (Melenovský), Pavelec. Nejlepší hráči Jihlavy: Filip Maláč, Tomáš Falta, David Michalčuk, Petr Pokorný.

Průběh utkání

„Výsledek vypadá poměrně jednoznačně, ovšem výhra se nerodila vůbec lehce. Setkali jsme se s nejsilnějším soupeřem naší krajské soutěže a již to bylo na výkonu znát. Soupeř aktivně napadal, což nám činilo problém. Vázla nám rozehrávka a příliš jsme se nadřeli na přechodu do útoku. Tam nám k dominantnějšímu výkonu chyběly dvě věci - prosazení se a drzost v situacích 1 na 1, také ovšem hra hráčů bez kotouče. Zlepšeným pohybem těchto hráčů a větším čtením hry by jsme soupeře dokázali více přehrávat. Faktem ale je, že se ve hře objevovala i spousta dobrých věcí. Někteří hráči zahráli dobře, další obstojně a pár vyjímek i pod svoje možnosti, určitě je ale velice pozitivní, že jsme se během jednoho týdne střetli se třemi kvalitními soupeři a nevedli jsme si vůbec špatně. To kluky doufám nakopne k ještě větší tréninkové píli a touze zdokonalovat se," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.