4:4
(1:1, 2:3, 1:0)

31.10.2015 / Jaroslav Wollmann

31.10.2015, Liga starších žáků "B" - 8. kolo

HC Ledeč nad Sázavou

4

HC Dukla Jihlava

Maláč (30. Falta ) – Vranka, J. Novák, Kratochvíl, Broža, Štoll, J. Buzek - Melenovský, Polodna, Pavelec – Bína, Mlejnek, Zdarsa – Štorek, Michalčuk, Pokorný
4
Branky a nahrávky Jihlavy: 19. Pokorný (Michalčuk), 22. Bína, 25. Pokorný , 40. J. Novák (Melenovský). Nejlepší hráči Jihlavy: David Michalčuk, Petr Pokorný.

Průběh utkání

„V první části jsme měli více ze hry a vypracovali si několik šancí, ovšem zakončení a řešení finálních situací bylo špatné. Navíc naši útočníci museli absolvovat velké množství osobních soubojů o puk, jelikož rozehrávka a zakládání akcí od obránců bylo dnes velice špatné, nepřesné a pomalé. To nás stálo spousty fyzických sil a již zmíněné neproměňování šancí mělo dopad i na psychiku hráčů. Soupeři se podařilo v půlce utkání vyrovnat na 3:3 a od té doby se jednalo o vyrovnané, bojovné utkání. Je pozitivní, že kluci předváděli nasazení po celé klání. Ovšem zejména ve druhé polovině utkání byla k vidění spousta nepřesností a jen vlastní hloupostí jsme nevyhráli. Výhry, remízy i prohry ke sportu ovšem patří. Jsem za dnešní duel nesmírně rád a soupeři patří poděkování za toto drama do posledního hvizdu," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.