8:5
(4:0, 1:3, 3:2)

V zápase starších žáků bylo k vidění 13 branek

23.01.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu přivítali starší žáci Dukly celek Chotěboře. Domácí již v první třetině rozhodli o svém vítězství neb jí vyhráli 4:0. Ve druhé části hosté ale zabrali a dokázali snížit na 5:3. V poslední třetině padlo pět branek a Jihlavané se nakonec radovali z výhry 8:5. Tři branky a asistenci si připsal Patrik Augusta.
23.01.2016, Liga starších žáků "B" - 18. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč (30. Hrubý ) – Vranka, Polodna, Broža, Nosek, Štoll, Kratochvíl, J. Buzek - Zdarsa, Michalčuk, Pokorný – Augusta, Pavelec, Melenovský – Mlejnek, Štorek, Bína - Sedlák
8

HC Chotěboř

5
Branky a nahrávky Jihlavy: 3. Bína (Augusta), 7. Sedlák, 8. Štorek, 15. Štorek (Mlejnek, Štoll), 24. Augusta (Broža, Melenovský), 41. Vranka (Zdarsa), 46. Augusta (Pavelec), 54. Augusta (Melenovský). Nejlepší hráči Jihlavy: Filip Maláč, Denis Štorek.

Průběh utkání

„První třetina byla hra z našeho pohledu slušná. V útoku jsme byli nebezpeční a vytvořené šance jsme chladnokrevně proměňovali. Ovšem poté přišla naše největší bolest – přestávka po první třetině. V druhé části chyběl naší hře zápal, nasazení, myšlenka a úroveň (ne)dovedností byla hodna rybníku. V poslední periodě několik hráčů svůj výkon pozvedlo, což mírně zlepšilo dojem ze zápasu. Herní obraz je pro mě ovšem důležitější než výsledek a většina hráčů pochvalu za výkon nezaslouží," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.