7:4
(3:2, 2:0, 2:2)

Mladší žáci přehráli Chotěboř

23.01.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu přivítali svěřenci Tomáše Dzurika celek Chotěboře. Domácí navázali na dobrý výkon z minulého utkání. Po první třetině byl stav velmi těsný a to 3:2. Po druhé části už mladí hráči Dukly vedli 5:2. Poslední třetina skončila nerozhodně 2:2, a tak se Jihlavané radovali z výhry 7:4. Za Duklu se prosadilo sedm různých střelců.
23.01.2016, Liga mladších žáků "D" - 18. kolo

HC Dukla Jihlava

Horák (30. Novák) – Jeletz, Doskočil, Růžička, Löffler, Hrubý, Kain - Křížek, Bakus, Kret – Lagron, Němec, Chlubna – D. Buzek, Procházka
7

HC Chotěboř

4
Branky a nahrávky Jihlavy: 10. Chlubna, 20. Jeletz, 20. Lagron (Chlubna, Löffler), 23. Doskočil (Bakus), 23. Němec (Kret), 42. Křížek (Procházka), 44. Bakus. Nejlepší hráči Jihlavy: Denis Jeletz, Tobias Chlubna, Patrik Bakus, Jakub Kain.

Průběh utkání

„Po první dvě třetiny navázali kluci na předchozí výkony a krom dobrého nasazení si opět dokázali vytvářet spousty brankových příležitostí, jak individuálně, tak kombinací. Za třetí třetinu je pochválit nemůžu, tam už byl výkon nemastný neslaný. Nicméně zasloužené vítězství, kde ovšem i přes sedm vstřelených branek jsme byli v koncovce dost jalový a spousta vyložených šancí byla řešena velice špatně," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.