5:2
(3:0, 1:2, 1:0)

Mládší žáci si poradili s Havlíčkový Brodem

06.03.2016 / Jaroslav Wollmann

V neděli 6. března přivítali mladší žáci v derby duelu Havlíčkův Brod. Domácí za svou další výhrou vstoupili rázně už v první třetině, po které vedli 3:0. Ve druhé části hosté vývoj zápasu zdramatizovali a prohrávali pouze o dvě branky. V poslední třtině už mladíci Dukly svou výhru nepustili. Jihlava porazila Havlíčkův Brod 5:2. Dvě branky vstřelil Michal Lagron.
06.03.2016, Liga mladších žáků "D" - 26. kolo

HC Dukla Jihlava

J. Novák (32. Horák) – Matějíček, Doskočil, Jungwirth, Kret, Hrubý, Němec - Bakus, Peš, Dvořák – Fábry, Kudrna, Lagron – Procházka, Kain, Kazda – D. Buzek
5

BK Havlíčkův Brod

2
Branky a nahrávky Jihlavy: 2. Lagron (Kudrna, Fábry), 10. Kudrna (Jungwirth), 16. Peš (Doskočil, Dvořák), 35. Lagron (Dvořák), 60. Kudrna (Fábry). Nejlepší hráči Jihlavy: Michal Lagron, Karel Horák.

Průběh utkání

Opět jsme začali ve svižném tempu a za první část hry zaslouží kluci pochvalu. Druhá i třetí třetina byla z naší strany spíše průměrná. Snažili jsme se hrát kombinačně, bohužel nám nešli finální přihrávky a až zbytečně moc jsme hráli po rozích. Nesmíme ale opomenout pozitivní věci, jako chuť, s kterou kluci bránili či již zmíněnou snahu o kombinaci. Soupeř navíc oproti nám disponoval starším týmem, přesto jsme bruslařsky byly vyrovnaným, možná i lepším týmem, což je také velice potěšující," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.