1:2
(0:1, 1:1, 0:0)

01.08.2017 / Tomáš Lysý

01.08.2017 15:00, Přípravné zápasy staršího dorostu - 2. kolo

HC Dukla Jihlava

Juřička (29. Holata) - Rašín, Piskač, Veleba, Smolko, Marek, Křišta, Barák, Sapík - Vala, Najman, Daňhel - Úlovec, Juda, Filip - Kardoš, Krajíček, Pigl - Brož, Svoboda, Zadražil
1

Piráti Chomutov

Skokan - Pěkný, Štochl, Ferbas, Jarý, Vaněk, Herles, Zeman - Gut, Mežnar, Lobodowski - Jaroš, Harkabus, Šafránek - Hradecký, Brandner, Benda - Vjačka, Hofrichter, Zahrádka
2
Branky a nahrávky: 26. Veleba (Úlovec, Smolko) - 13. Mežnar (Gut, Lobodowski), 25. Gut (Mežnar). Rozhodčí: Sibera - Guth, Rittich. Vyloučení: 5:8. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 66. Střely na branku: 32:16. Průběh utkání: 0:2, 1:2.

Ohlasy trenérů

David Kočí (Piráti Chomutov): Za výhru jsme samozřejmě rádi. Chtěli jsme pracovat na některých věcech, které jsme dělali v tréninku, aby naše hra byla taková učesanější. Hlavně jsme od našeho týmu chtěli nasazení a intenzitu po celých šedesát minut, což jsme viděli. V tom jsme spokojený, stejně jako s tím, co kluci odvedli.

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Sice jsme prohráli, nicméně s hrou jsem oproti minulému týdnu v Českých Budějovicích velice spokojen. Prostě bylo vidět, že kluci udělali pokrok. V naší hře byla intenzita, nasazení a chuť hrát. V utkání bylo hodně osobních soubojů, protože jsme hráli na malém hřišti, se spoustou vyloučených a spoustou dobrých věcí, ale i špatných. Chomutov jsme přestříleli a troufám si tvrdit, že jsme měli tři čtyři vyložené šance, kdy jsme mohli zápas otočit. To se nám nepodařilo, takže je to záležitost produktivity. I přes prohru hráče chválím.