6:1
(4:0, 1:1, 1:0)

B-tým mladšího dorostu začal přípravu výborně, doma rozstřílel Pardubice

04.08.2017 / Tomáš Lysý

Mladší dorostenci mají za sebou první přípravné utkání, které zvládli na jedničku. Hráče trenérů Marka Melenovského a Lukáše Sáblíka držel celý zápas gólman Filip Maláč, jenž v úvodu za stavu 0:0 zneškodnil trestné střílení soupeře. To poslalo Duklu na koně a během první třetiny využila polovinu ze svých osmi střel na branku, když se postupně prosadil Daniel Pavelec, Jiří Kratochvíl, Matyáš Machovský a Dominik Mlejnek. Během druhé třetiny vstřelil pátý jihlavský gól Matěj Kravec a na konci třetiny se hosté poprvé a naposled prosadili. Na konečných 6:1 pro Duklu pak ve třetí části upravil svým druhým gólem v utkání Dominik Mlejnek.
04.08.2017 16:30, Přípravné zápasy mladšího dorostu B - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč - Broža, Adam, Kratochvíl, Nosek, Poledna - Kravec, Melenovský, Pavelec - Machovský, Bína, Michalčuk - Mlejnek, Sedlák
6

HC Dynamo Pardubice

Kadlc (31. Legner) - Špinka, Vašíček, Tvrdík, Vojtěch, Chabada, Červenka - Novotný, Pavlík, Půlpán, Boguaj, Divíšek, Lichtag, Novotný, Hykl, Pilný, Landsman, Hočevar, Valkoun
1
Branky a nahrávky: 7. Pavelec (Bína, Machovský), 11. Kratochvíl (Mlejnek, Broža), 13. Machovský (Mlejnek, Nosek), 15. Mlejnek (Kravec), 26. Kravec (Kratochvíl), 47. Mlejnek - 40. Divíšek (Chabada). Rozhodčí: Suchý - Jančí, Sibera. Vyloučení: 8:6, navíc Pulpán (PCE) 5 min. a do konce utkání. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 37. Střely na branku: 21:35. Průběh utkání: 5:0, 5:1, 6:1.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Zápas byl premiérou pro celý realizační tým, pro mě a Lukáše Sáblíka jako trenéra a Tomáše Lysého jako vedoucího mužstva. Bylo to pro nás trošku nové. Myslím, že jsme to zvládli úplně suprově, odehráli jsme výborný zápas. Až na pár výjimek, které se časem vstřebají, kluci podali vynikající výkon nad moje očekávání, nečekal jsem to. Výhra 6:1 byla zasloužená a doufám, že to takhle půjde dál.