4:5sn
(2:0, 2:3, 0:1)

Mladší dorost B nedotáhl do vítězství dobře rozehraný zápas proti Třebíči

15.08.2017 / Tomáš Lysý

Druhý přípravný zápas svedl B-tým mladšího dorostu Dukly proti Třebíči. Jihlava začala dobře a již ve dvanácté minutě vedla o dva góly po trefách Matyáše Machovského a Tomáše Noska. V pětadvacáté minutě přidal Matyáš Machovský svůj druhý gól a i když poté Horácká Slavia vstřelila branku, domácím vrátil třígólové vedení střelecky aktivní Ondřej Broža. Jenže červenožlutí za jasného vedení vypadli z role, do přestávky dvakrát inkasovali a soupeř ve třetí části vyrovnal. Ihned po skončení základní hrací doby následovala série na pět nájezdů, ve které hostující Patrik Spilka zkompletoval hattrick, znamenající porážku Dukly 4:5 po sn.
15.08.2017 15:00, Přípravné zápasy mladšího dorostu B - 0. kolo

HC Dukla Jihlava B

Pavlas - Broža, Poledna, Vranka, Nosek, Dúška - Machovský, Melenovský (C), Pavelec - Dýcková, Bína, Štorek - Sedlák, Zdarsa, Michalčuk
4

SK Horácká Slavia Třebíč

Martin (30. Svoboda) - Šplíchal, Blecha, Ježek, Linhart, Patočka, Růžička - Přidal, Kotačka, Čtveráček - Hrnčíř, Doležal, Vildometz - Klár, Jorda, Spilka - Svoboda
5
Branky a nahrávky: 7. Machovský (Broža, Melenovský), 12. Nosek (Broža), 25. Machovský (Pavelec, Melenovský), 28. Broža (Zdarsa) - 27. Spilka, 31. Spilka (Doležal, Hrnčíř), 38. Doležal (Hrnčíř), 44. Patočka, rozh. náj. Spilka. Rozhodčí: Mareček - Kouba, J. Jančí. Vyloučení: 4:8. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 19. Střely na branku: 25:27. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1, 4:5.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Za stavu 3:0 jsme si asi mysleli, že to půjde samo. Zápas se pořád vyvíjel dobře, i za stavu 4:1. Ale soupeř pak vyměnil gólmana a z naší strany bohužel přišly nějaké neproměněné šance a asi i podcenění. Mysleli jsme si, že se Třebíč porazí sama, ale prostě tohle při hokeji nefunguje. Kluci se z toho musí ponaučit, sami si to srovnat v hlavě. Zítra hrajeme další zápas, od kterého se odrazíme.