0:3
(0:1, 0:1, 0:1)

B-tým mladšího dorostu si v přípravě podruhé vyšlápl na Pardubice, nyní bez obdržené branky

16.08.2017 / Tomáš Lysý

Mladší dorostenci B se oklepali z nevydařené přípravy doma s Třebíči, kdy z vedení 4:1 prohráli 4:5 na nájezdy, a proti B-týmu Pardubic odehráli velice dobrý zápas. V každé třetině vstřelila Dukla jednu branku, o které se postupně postarali Daniel Pavelec, Patrik Augusta a Denis Štorek. Velkým pozitivem utkání je hlavně zlepšená jihlavská obrana v čele s gólmanem Filipem Krejčím, který vychytal čisté konto. Svěřenci trenérů Marka Melenovského a Lukáše Sáblíka tak zvítězili 3:0.
16.08.2017 16:30, Přípravné zápasy mladšího dorostu B - 0. kolo

HC Dynamo Pardubice B

Ševčík - Špinka, Vašíček, Chabada, Vojtěch, Tvrdík, Votava, Landsman, Červenka - Hebek, Šťastný, Prýl, Půlpán, Pavlík, Novotný, Boguaj, Divíšek, Nekvinda, Valkoun, Novotný, Chalupník
0

HC Dukla Jihlava B

Krejčí - Broža, Poledna, Sapík, Dúška, Nosek - Bína, Melenovský, Pavelec - Štorek, Augusta, Machovský - Sedlák, Dýcková, Michalčuk
3
Branky a nahrávky: 12. Pavelec (Nosek), 33. Augusta, 60. Štorek. Rozhodčí: Kratochvíl - Kis, Švejda. Vyloučení: 6:7. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 48. Průběh utkání: 0:3.

Ohlasy trenérů

Lukáš Sáblík (HC Dukla Jihlava): Vyhráli jsme 3:0, takže můžu hodnotit zápas jenom pozitivně. Oproti předešlému zápasu, kdy jsme z defacto vyhraného zápasu udělali ještě kovbojku, jsme se vyvarovali zbytečných chyb. Zápas jsme odehráli dobře disciplinovaně a každou třetinu jsme dali gól. V naší hře bylo velké zlepšení v obraně a zachytal nám výborně gólman Filip Krejčí, takže jsme spokojeni.