3:2
(1:0, 2:1, 0:1)

B-tým mladšího dorostu podlehl B-týmu Pardubic

14.10.2017 / Tomáš Lysý

Ačkoliv oficiálně hrál B-tým mladšího dorostu proti B-týmu Pardubic, utkání se hrálo na zimním stadionu v Chrudimi a právě domácí mladší dorostenci měli chrudimské dresy. K úvodní třetině přistoupili hráči Dukly hodně nekoncentrovaně a od čtrnácté minuty prohrávala, když jí ještě výrazně podržel gólman Krejčí. Ve druhé třetině do poloviny zápasu navíc Jihlavští inkasovali ještě dvakrát. Až po třetím gólu se hra hostí zvedla. Tobias Adam dokázal snížit a Jan Buzek vrátil Duklu zkraje třetí třetiny zpět do zápasu. Jenže srovnat již Jihlava nestihla a ukázalo se, že hrát pouze druhých 30 minut nestačí - 2:3.
14.10.2017 17:30, Regionální liga mladšího dorostu - 7. kolo

HC Dynamo Pardubice B

Kadlc - Špinka, Vojtěch, Vašíček, Tvrdník, Votava, Landsmann - Novotný, Herčík, Valkoun, Chalupník, Felcman, Marha, Paleček, Divíšek, Nekvinda, Hykl, Pavlík, Pulpán
3

HC Dukla Jihlava B

Krejčí - Adam, Vranka, Broža, Nosek, Dúška - Poledna, Dýcková, Pavelec - Machovský, Mlejnek, Štorek - Bína, Buzek, Sedlák
2
Branky a nahrávky: 14. Herčík (Marha), 26. Divíšek (Pavlík, Marha), 29. Divíšek (Pavlík, Vašíček) - 36. Adam (Broža), 43. Buzek (Sedlák, Bína). Rozhodčí: Rulíček - Pitra, Javůrek. Vyloučení: 4:4, navíc Vojtěch (PCE) 10 min. a do konce utkání. Bez využití V oslabení: 0:0. Diváci: 62. Střely na branku: 31:26. Průběh utkání: 3:0, 3:2.

Ohlasy trenérů

Lukáš Sáblík (HC Dukla Jihlava): Začátek zápasu se nám moc nepovedl, vstoupili jsme do něj vlažně a to se odrazilo ve skóre. Pak už jsem pouze dotahovali. S trenérem Markem Melenovským jsme se shodli, že závěr byl dobrý, ale je třeba takhle hrát od začátku - ne jen třetí třetinu. Kluci v závěru odvedli dobrou práci, ale nestačí hrát pouze druhou půlku zápasu. V té první jsme ještě seděli v autobuse a porážka je zasloužená.