4:1
(1:0, 2:1, 1:0)

B-tým mladšího dorostu vyhrál proti Strakonicím každou třetinu o gól

03.03.2018 / Tomáš Lysý

Po celý zápas byla Dukla lepší a zaslouženě ho dotáhla do vítězného konce. Tak by se dal stručně charakterizovat další zápas Regionální ligy mladšího dorostu. Jihlava šla do vedení v osmé minutě, kdy Patrik Augusta v přesilovce pět na tři zasunul puk k levé tyči branky. Domácí pak přestáli čtyři oslabení v řadě a krátce po polovině zápasu se Denis Štorek zblízka prosadil precizním bekhendem pod víko. Nedlouho poté se z bezprostřední blízkosti prosadila i Eva Adamová a vsítila svůj první gól za Duklu v této sezoně. Na konci třetiny sice Strakonice snížili stav, ale Jihlava žádné komplikace nedopustila. Ba naopak, ve 46. minutě uzavřel Tomáš Nosek výbornou ranou od modré do vinglu konečný stav na 4:1.
03.03.2018 17:30, Regionální liga mladšího dorostu - 32. kolo

HC Dukla Jihlava B

Pavlas - Adam, Růžička, Dúška, Novák, Nosek - Augusta, Melenovský, Štorek - Michalčuk, Mlejnek, Buzek - Poledna, Sedlák, Adamová
4

HC Strakonice

Ešler - Tuháček, Koryťák, Balvín, Vaněček, Krejčí - Kříž, Beníšek, Valdman, Rendl, Braun, Koška, Matašovský
1
Branky a nahrávky: 8. Augusta, 32. Štorek (Melenovský, Augusta), 33. Adamová (Poledna), 46. Nosek - 39. Beníšek (Koška). Rozhodčí: Sibera - Havelka, Mareček. Vyloučení: 6:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 64. Střely na branku: 28:23. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1.

Ohlasy trenérů

Lukáš Sáblík (HC Dukla Jihlava): S výsledkem jsme samozřejmě spokojení. Hra odpovídala průběhu zápasu, akorát jsme měli moc vyloučených hráčů. Zbytečná vyloučení byla jedinou věcí, která se mi nelíbila. Utkání bylo vyrovnané a my jsme dokázali proměnit pár šancí, které jsme si vytvořili. V tomhle směru bych chtěl kluky pochválit.