Organizační opatření k zápasu Jihlava - Třebíč

30.01.2024 / Klub

Ve středu 31. ledna se od 17:30 počtvrté v této sezoně střetnou Jihlava s Třebíčí. Vzhledem k vysoké očekáváné návštěvnosti ze strany domácích i hostujících fanoušků a atmosféře vzájemných zápasů Dukla připravila řadu opatření, podobných jako během předchozích derby. Děkujeme, že přijedete do Pelhřimova fandit a vytvoříte tak skvělou atmosféru!

Vstupenky

Vstupenky pro domácí i hostující fanoušky klub důrazně doporučuje zakoupit předem. Vyhnete se tak dlouhému čekání ve frontě, vstupenky online navíc pořídíte o 10 % levněji. Vstupenky zakoupíte na tomto odkazu. Přímo před stadionem budou fanouškům k dispozici pokladny. Cena vstupného za osobu je 180 Kč on-line a 200 Kč na místě, děti do 130 cm mají vstup zdarma.

Parkování

Pro derby organizátoři navýší počet parkovacích míst pro fanoušky přímo u stadionu. K dispozici bude znovu pískové parkoviště u rybníčku, fanoušci mohou využít i dosavadní parkování u čelní strany stadionu směrem od ul. Křemešnické, případně i okolní parkoviště, z nichž se dostanete na stadion do 5 minut. Služební a VIP parkoviště u stadionu budou speciálně označená a bude u nich pracovník ostrahy.

Vstup na stadion

Fanoušci Dukly mohou využívat vstupy na stadion jako na každý domácí zápas. Pro fanoušky Třebíče je vyhrazen vstup na kratší straně stadionu u rybníčku za budovou Sporthotelu. Doporučujeme všem fanouškům, aby se na utkání dostavili včas, stadion i pokladny u stadionu se otevírají v 16:30, tedy hodinu před začátkem utkání. Upozorňujeme, že na utkání je zákaz vnášení pyrotechniky. Podle novely zákona č. 250/2016 sb. o odpovědnosti za přestupky hrozí vysoké pokuty. Nezákonný je i pouhý pokus vnesení pyrotechniky na stadion, její využití v okolí stadionu před i po utkání a může být potrestáno taktéž vysokou pokutou.


Vstup určený pro fanoušky hostů.

Sektor hostů

Pro fanoušky Horácké Slavie je vyhrazený sektor A, ke kterému se dostanou pouze vstupem od Sporthotelu. Sektor bude mít vlastní bufet a toalety. Pánské toalety se nacházejí v rohu stadionu nad sektorem, dámské toalety jsou o poschodí níže a přístup k nim bude přes venkovní schodiště. Sektor hostů bude oddělený a během konání utkání z něj nebude možné volně se pohybovat po stadionu.

Sektor A bude vyhrazen pouze pro fanoušky Třebíče.

Návštěvní řád

Všichni návštěvníci akce jsou povinni se řídit návštěvním řádem zimního stadionu. Pokud by došlo chováním návštěvníka k hrubému porušení návštěvního řádu, které by narušovalo průběh akce nebo by ohrožovalo zdraví přítomných osob či majetek zimního stadionu, hrozí mu v takovém případě vykázání z akce bez náhrady. Kompletní návštěvní řád naleznete na tomto odkazu.