Promo video play-off 2021: Všichni za Duklu!

17.03.2021 / SB Films, MT Audio

Základní část sezony 2020/2021 skončila. HC Dukla Jihlava obsadila druhé místo a v pátek 19.3.2021 zahájí svou cestu vyřazovacími boji. Trenérské duo Viktor Ujčík a Karel Nekvasil se nemusí se svými svěřenci prokousávat těžkostmi předkola, ale díky výbornému umístění byl A-tým nasazen přímo do čtvrtfinále. I kvůli tomu nás mrzí, že se bude hrát před prázdným hledištěm. Proto pro letošní play-off razíme heslo Všichni za Duklu a budeme rádi, když na sociálních sítích budete přidávat své příspěvky s hashtagem #vsichnizaduklu. A proč všichni? Protože na stadion bohužel vy, fanoušci, nemůžete. Ale věříme, že všichni budete s námi, ať už nás budete sledovat nebo podporovat kdekoliv 👩‍👩‍👧‍👦 Tak se pojďte podívat na promo video pro play-off 2021!

Pokud chcete, můžete hráčům zaslat vzkaz do kabiny, namalovat obrázek nebo poslat fotku. Více informací najdete na tomto odkazu.

Opět mnohokrát děkujeme za naprosto profesionální práci při tvorbě videa našim partnerům, firmám SB Films a MT Audio. Pokud chcete také profesionální práci, neváhejte se na ně obrátit!

#vsichnizaduklu
#hcdukla
#playoff2021

Dukla 2021: Promo video play-off 2021

Autoři videa: SB Films a MT Audio