Chcete na Vánoce darovat dres? Objednávejte do 12.11.

09.11.2021 / Tomáš Lysý

Předvánoční čas je tradičním exponovaným termínem u všech obchodů, fanshop a eshop Dukly nevyjímaje. Pokud chcete darovat svým blízkým pod stromeček dres Dukly a mít jistotu, že se do Vánoc stihne udělat, je třeba ho objednat do 12.11.2021. Dresy můžete objednat přes Eshop Dukly a u žluté i červené varianty lze samozřejmě navolit vlastní jméno, číslo a velikost. Doba výroby je 4-5 týdnů.

Po naskladnění Vám budou dresy zaslány přepravní společností nebo je bude možné vyzvednout ve Fanshopu během domácích zápasů Dukly či na Infocentru CZ LOKO Arény. Fanshop plánuje i mimořádnou předvánoční otevírací dobu mimo domácí utkání A-týmu.

Objednání červeného dresu
Objednání žlutého dresu

Kalendáře, Army plakáty, Army minidresy

Během Army zápasu dne 15.11.2021 bude možné ve Fanshopu koupit speciální Army plakát Dukly na rok 2022, který znáte i z předešlých let. Během téhož zápasu bude možné zakoupit i exkluzívní novinku – stolní kalendář na rok 2022 za pouhých 150 Kč. Army dresy nebudou v prodeji ve fanshopu, půjdou do aukce, ovšem bude možné zakoupit Army minidresy v omezeném množství. Bližší informace o plakátu a minidresech dostanou fanoušci před zápasem.

Grafika: Jakub Illéš