Dukle proti Slavii pomůžou tři hráči z extraligy

18.01.2023 / Daniel Lhotský

Jihlava by měla mít proti Slavii oproti předchozím zápasům dostatek hráčů v sestavě. Dukle totiž ve středečním utkání v Praze pomůže trojice hráčů z extraligy, která se letos už v dresu Dukly představila. Do brankoviště bude připraven Jakub Neužil z Liberce, v obraně pomůže Ondřej Kachyňa z Českých Budějovic a do útoku se znovu zapojí Jiří Fronk z Litvínova. Pro středeční zápas by měl být připraven i navrátilec do sestavy Tomáš Čachotský.

Jakub Neužil má za sebou letos tři náročná utkání v dresu Jihlavy proti nejlepším týmům soutěže, ve kterých si vedl velmi dobře. Jihlava ve všech třech zápasech bodovala a dvě z nich vyhrála. Během nich si držel přes 94 % úspěšných zákroků. Ondřej Kachyňa Jihlavě pomohl zatím ve čtyřech zápasech, ve kterých nebodoval. Kromě Jihlavy v lize nastoupil i osmkrát za Zlín. Jiří Fronk si zatím zahrál více v Jihlavě než v extraligovém Litvínově. V dresu Dukly naskočil už do 22 zápasů, ve kterých nasbíral 17 bodů za šest gólů a jedenáct asistencí.

Brankář Neužil zatím v každém zápasu v dresu Dukly vychytal alespoň bod. Doufejme, že se mu podaří vybojovat body pro Jihlavu i počtvrté. Foto: Natálie Egartová