Partnerem nedělního předkola play-off je společnost Agrostroj Pelhřimov

04.03.2023 / Daniel Lhotský

Řadu zápasů tradičně podporují partneři Dukly a jsme moc rádi, že ani nedělní zápas předkola není výjimkou. Důležitý zápas proti Slavii Praha se rozhodla finančně podpořit společnost Agrostroj Pelhřimov, jejíž sídlo se nachází pouze pár stovek metrů od místa, kde bude klíčový souboj o účast v play-off probíhat. Agrostroj se zabývá vývojem a výrobou zemědělské techniky a působí na celosvětovém trhu. Děkujeme, že jste se rozhodli zápas podpořit, a těšíme se na osobní setkání na zimním stadionu! Zároveň děkujeme všem partnerům za podporu během celé sezony.

Agrostroj Pelhřimov

Lídr ve strojírenské výrobě

Agrostroj Pelhřimov je tradiční strojírenská firma s vysokou výrobní hloubkou a technologickou komplexností. Jako největší výrobce zemědělské techniky v České republice je Agrostroj Pelhřimov také takzvaným vývojovým dodavatelem a jednotlivé projekty pro partnery připravuje na klíč včetně analýzy proveditelnosti, přípravy výroby a konstrukce a výroby nářadí. Firma má jeden závod v Pelhřimově a v Rusku, další dvě střediska v Humpolci a Počátkách. V roce 2021 koupila německou firmu Stoll, která vlastní dvě továrny v Německu, jednu v Polsku a další ve Spojených státech. Agrostroj Pelhřimov se tak stal globálním výrobcem s obchodním zastoupením v Rusku a ve Německu. V budoucnu hodlá směrovat své investice hlavně k automatizaci a robotizaci a rozšířit výrobní kapacity i v USA.

Světoví partneři pro spolupráci

Mezi firemní zákazníky patří největší výrobci zemědělské techniky a užitkových vozidel ve světě, jako například Class, John Deere, Scania, Krone, Volvo, Fendt a další. Pokud máte zájem navázat s Agrostrojem Pelhřimov a stát se obchodními partnery firmy či jejich novými zaměstnanci, neváhejte firmu kontaktovat a využít jejich skvělých benefitů pro zaměstnance.

Webové stránky Agrostroje Pelhřimov