Fanoušci si už teď mohou zajistit svá místa v nové hale, prodej permanentek na novou sezonu začíná

29.04.2024 / Klub

Horácká multifunkční aréna roste doslova před očima. Na webkamerách už jsou vidět i části tribun. Fanoušci si už teď mohou nejen očima vybírat místo, ale také si zajistit přednostní nákup permanentek. Přednostní výběr byl v loňském roce přislíben majitelům permanentních vstupenek a tato možnost platí i pro sezónu 2024/2025.

Odkaz na nákup permanentních vstupenek od 1.5.

Dukla Jihlava majitele permanentek bude opět registrovat a umožní jim následně přednostní výběr celosezonních vstupenek. „Je to odměna pro fanoušky, kteří jsou Dukle věrní a podporují ji maximální měrou i v těchto nelehkých letech. Jako první si budou vybírat ti, kteří mají permanentky z posledních dvou let, následovat budou ti, kteří si ji koupí na nadcházející sezonu,“ komentuje akci a základní podmínky Bedřich Ščerban, jednatel HC Dukla Jihlava.

Klub registruje osobní identifikační informace registrovaných fanoušků při nákupu permanentních vstupenek. Ty následně využije při kontaktování a nabídce přednostního výběru míst a nákupu permanentek do nové arény. Jak přesně bude probíhat prodej permanentek na sezonu 2025/2026 bude jisté až cca za rok, kdy bude jasné, jak bude tato sezona probíhat. Variant je několik a jednou z nich je možnost, že všechny domácí zápasy se budou odehrávat už v Jihlavě.

Na nadcházející sezonu budou permanentní vstupenky uvedeny do prodeje od 1. 5. 2024.

„Je to jen na vás! Stačí nakoupit a pak už jen můžete sledovat, jak aréna roste a vybírat, kde se vám bude nejlépe fandit!“ vyzývá Bedřich Ščerban.

Fanoušky jistě potěší i dárek. Dukla chystá malé překvapení pro čerstvé majitele permanentek. Po obdržení platby a zaslání emailu s touto vstupenkou, přijde ještě jeden email, který daného fanouška vyzve k návštěvě fan shopu v Komenského ulici v Jihlavě, kde obdrží multipack piva od pivovaru Ježek, konkrétně dvanáctistupňového speciálu DUKLA.